Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

decouble 

všechny recenze uživatele

Kombinace "osmdesátkové" komedie a nepojmenovaného žánru (sebe)zraňující komedie (např. Scary Movie, Sám doma) - navíc ještě lehce říznutá loserovstvím "Napoleona Dynamita". Na rozdíl od rutinního rádoby závavného narážení do předmětů ve stylu série Scary movie je destrukce Rodova těla spjata s faktem, že jeho postava je amatérský kaskadér. Film rovněž obsahuje celou řadu povedených nápadů jako např. sestřih sekvence rozhovoru do rytmu beatů. Škoda jen, že film, který se tolik obrací k 80. letům (velmi důkladně např. soundtrackem a fetišizací hustého knírku) má příliš moderní vizuální podobu. Možná i proto mnoho diváků toto sepjetí s osmdesátkami nepochopilo anebo si už tyhle léta nepamatují ani z vyprávění rodičů:-D. 7/10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po včerejší pětihvězdičkové Sousedské hlídce, mě režisér nalákal na jeho první celovečerní snímek a musím říct, že tenhle chlapík ví jak na mě. Žeru tenhle typ humoru (neskutečné množství ultra vtipných scén - pád v lese TOP), řval jsem radostí, štěstím i dojetím. Neskutečně geniálně obsazená komedie, Andy Samberg je tu excelentní (debut) a jako třešnička na dortíčku, překrásná Isla Fisher. Stejně tak jako u Sousedské hlídky, i zde je parádní výběr hudby a při scéně kdy hraje John Farnham - You're The Voice, jsem byl v sedmém nebi. Jdi si za svým snem, ať to stojí, co to stojí. Srdeční záležitost. ()

Reklama

Joll 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobře sem se u téhle ujetiny bavil:) Amerika posledni době nám všem ukazaje jaká opravdu je a je to srandovní. Konečně nastavuje v několika komediích se špetkou nadsázky sobě zrdcadlo a zjišťuje jak je to směšné viz podobně laďené kousky, jako Napoleon Dynamite, Superbad nebo honba za lesním mužem.S trochou nadsázky mě tyto filmy připomínaj Homolkovic serii, které zas reflektovala tu naši povahu českou :) ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

A ona to byla nakonec docela p*del. Hot Rod je prototyp totálního losera, kterej se stane kaskadérem (i mě by to šlo líp), páč jeho otec byl taky kaskadér... nebo nebyl?! :) Jako ono to trapný je, ale takovym přijatelnym, milym způsobem. Přiznám se, že pár vtipům sem asi neporozumněla, ale některý byly skvělý. Andy Samberg je sladkej a hezky se mi na něj kouká. Jo a ten českej název... to je zase perla (teď sem chtěla udělat smailíka s očima vsloup, ale takovej asi neexistuje :). 60 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepotřebuji svými kaskadérskými kousky vydělat jeden až dva majlanty, abych svému nevlastnímu otci sehnal nové srdce, protože ho chci zmlátit, aby si mne vážil. A navíc nemám rád neschopné idioty, kteří berou svůj nalepený knír smrtelně vážně, takže mi Rod Kimble rozhodně k srdci nepřirostl. Přesto jeho dementním kaskadérským kouskům uděluji nezasloužené tři hvězdy a vůbec to není proto, že mi za to Andy Samberg slíbil na jednu noc zapůjčení Isly Fisher k údržbě všech jejích dostupných otvorů. Ne, ne, kdepak, v tom to není. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama