Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

„The Lonely Island“. Ak neviete o čo sa jedná, čaká vás buď nie veľmi vtipný, možno až trápny film alebo skvelá zábava. Ťažko odhadnúť. Ak viete, čo „Lonely Island“ je a ich humor vám sedí (môj prípad), Hot Rod bude pravdepodobne fajn komédiou, avšak s o niečo nižšou koncentráciou humoru než je zvyklé u ich videí z YouTube. A na záver, ľudia, ktorí „Lonely Island“ radi nemajú; pre nich mám dve slová: „Ruky preč.“ [72%] ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepotřebuji svými kaskadérskými kousky vydělat jeden až dva majlanty, abych svému nevlastnímu otci sehnal nové srdce, protože ho chci zmlátit, aby si mne vážil. A navíc nemám rád neschopné idioty, kteří berou svůj nalepený knír smrtelně vážně, takže mi Rod Kimble rozhodně k srdci nepřirostl. Přesto jeho dementním kaskadérským kouskům uděluji nezasloužené tři hvězdy a vůbec to není proto, že mi za to Andy Samberg slíbil na jednu noc zapůjčení Isly Fisher k údržbě všech jejích dostupných otvorů. Ne, ne, kdepak, v tom to není. ()

Reklama

vovarano 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase som si pozrel viacero komédií zo športového prostredia ladených Farrelovským štýlom: Semi-pro, Comebacks ako aj Pirát silnic (ach tý distribútory) - HOT ROD, a prekvapujúco u mňa obstál najlepšie. Má jasne stanovený príbeh, "kick my step-father ass!", má originálne dialógy a pointy ale predovšetkým je naozaj vtipný... samozrejme za predpokladu že dokážete vypnúť časť mozgu a poviete si že sa idete baviť - čo by malo byť samozrejmé ak pozeráte bláznivé komédie z produkcie Willa Farrela. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Naprostý překvapení. Podle mě nejvtipnější komedie tohodle roku. Fakt sem se u toho řezal a to sem to viděl sám, kdy se moc nesměju. Taky proč když to nikdo neslyší :-) Jinak hodně nezvyklej humor, nejvíc bych ty absurdní dialogy přirovnal k seriálu The Office. PS: závěr je totálně masakrovej, zpomalenej nástup všech hrdinů za doprovodu písničky "John Farnham - You're The Voice" je naprosto dokonalej. Doporučuju fakt se budete smát pokud vypnete inteligenci a zapnete tu část mozku která má ráda vtipy se šlupkou banánu na zemi a rozhovory totálních idiotů o tom kdo víc paří (přitom nepaří ani jeden) ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Prach obyčejná komedie, kdy se od plic zasmějete jen při prvním a posledním kousku co se snaží předvést. Jinak ubohý souboje s nevlastním otcem v plastových chráničích mi připadají jak z céčkové produkce a banda 30ti letých típků co se chovají jak kdyby jim bylo deset je vážně ubohost. 2* za těch pár málo scén, kdy jsem se vážně bavil... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama