Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo na velmi zajímavou a originální romantickou komedii. Styl "vyprávění příběhu" se mi líbí. Pak to nabralo takový zvláštní pojetí, kdy Elisha hrála naprostou crazy holku, což už mě tolik nebralo. Ovšem poslední třetina filmu její chování vysvětlila a člověk se navíc dočkal velmi překvapivého závěru. Sice se vloudila chybička, kterou nejspíš každý na poprvé postřehl (je uvedena v zajímavostech), ale to se promíjí. Protože závěrečný dopis a vůbec finální rozuzlení bylo prostě skvělé. 75% (with J.) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno, či je My sassy girl lepší alebo horší ako originál, ktorý som mimochodom ešte nevidel. Dôležité je, či sa mi páči film sám o sebe a nie v porovnaní s niečím iným. Pripadá mi to alibistické. Tento film je príjemný, melancholický, má kvalitný scenár a najkrajšiu možnú predstaviteľku, ktorej by ste všetky tie jej bláznovstvá odpustili po sekundovom pohľade do jej očí. Veľmi príjemná, neprávom nedocenená "nevlezlá" romantika. ()

Reklama

katasta odpad!

všechny recenze uživatele

Nic trapnějšího jsem NIKDY NIKDY NIKDY neviděla!! Příšerná imitace jihokorejského filmu My Sassy Girl z roku 2001. Pokud máte snad nějaké tendence se na tento film kouknout, tak to nedělejte!! a koukněte se radši na originál. O nic nepřijdete, spíš naopak. Tato imitace je totiž stejná co do děje, tak do charakterů postav, do prostředí, a to téměř na chlup, a DOKONCE i do hudby, což už je vážně vrchol!!! Je to až nechutný. Jediný rozdíl je v tom, že američani z tohoto nápadu vzali veškerou genialitu, kterou tomu jihokorejci dali, udělali z toho, jak jinak, klasický doják, kterému se ještě ke všemu nedá věřit ani nos mezi očima. Nevím jak kdo jinej, ale já rozhodně sladké usměvavé blondýnce nevěřím její furiantství, vypadá to spíš, jak kdyby byla schizofrenička a nevěděla jaká má vlastně být. Takže je mi líto, ale musím hodnotit nejhůř jak to jde. Holt kdo opisuje nedopadá nejlíp. ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že som pôvodný juhokórejský film nevidela a popravde ani ma to neláka. Jeho remake mi stačil úplne. A možno je to dobre, lebo nemám s čím porovnávať. Áno, film My Sassy Girl má svoje chybičky. Ale, ktorý film nemá. Napriek tomu sa mu podarilo to, čo už dávno žiadnemu inému filmu nie. Pri jeho sledovaní sa vo mne vystriedali všetky krásne pocity, čo mám pri filmoch tak rada:))...a vďaka tomu sa k tomuto filmu vždy rada vrátim:))...Navyše výber hercov v hlavných úlohách je naozaj skvelý, Elisha dokazuje, že v nej predsa len niečo je a nie je len pipka, ktorá dokáže hrať len pipky...Jesseho Bradforda som buď v žiadnom inom filme nevidela, alebo bol v nich zcela nevýrazný...tak či tak, na túto rolu je podľa mňa dokonalý...a medzi ním a Elishou to príjemne iskrí...Film My Sassy Girl nie je ničím podstatný alebo "veľký" film...Je to film, aké niekedy si myslím potrebujeme každý...pozitívny, ktorý vás na srdci príjemne zahreje a zanechá vo vás len pekné pocity... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ač jsem to nečekal, tak Yann Samuell nezaváhal a je to on kdo má nabito ostrými (nebál bych se úvodní flashback koláž přirovnat ke Gondrymu). Všechno je o dost srozumitelnější a hollywoodská kolečka jsou promazána, takže se nic 90 minut nezadrháva a nevrže (až na Jesseho Bradforda v hlavní roli - je to fakt dřevo). Ale proč ta snaha? Mám radši tu korejskou ujetost, až někdy nesmyslnost, když se objeví v metru pochodující četa vojáků, otec Neznámé padne na stůl po jednom panáku, výlet na kopec atd. Zasvěcení jistě chápou co mám namysli. 60 % ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)
  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno