Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1962, Baltimore, USA. Obtloustlá středoškolačka Tracy Turnblad (Nikki Blonsky) navzdory svým nepřehlédnutelným tělesným rozměrům miluje tanec a sní o tom, že se stane hvězdou televizní taneční show Cornyho Collinse (James Marsden). Na cestě za splněním svého snu ji sice podporuje otec Wilbur (Christopher Walken), ale Tracy musí překonat řadu překážek, které nesouvisejí jen s jejími tělesnými proporcemi: počáteční odpor své podobně tělnaté matky Edny (John Travolta) nebo nenávist televizní producentky Velmy (Michelle Pfeiffer) a její protěžované dcery. Tracy pak dokonce začne bojovat i s rasovou segregací, která ve společnosti vládne. (Damiel)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Na úvod bych měl snad napsat, že se tento exkrement přihřátých hollywoodských tvůrců ke mně dostal úplně náhodou. Sám od sebe bych se na to nikdy nedíval, protože to je něco tak strašnýho, že jsem se z toho málem poblil a musel jsem to vypnout. Travolta vypadá jak buzik, ta tlustoprdka v hlavní roli byla tak strašně "smypatická", že by si zasloužila umlátit tupou stranou sekery a prostě tenhle film jako celek nestál ani za kravskou píču. Dokonce bych řek, že to snad bylo ještě horší, než Pomáda a to už je co říct. Jinak ten už v jinym komentáři zmiňovanej International Harvester Cargostar se v týhle podobě začal vyrábět až někdy v polovině 70. let. Takovýhle kiksy by si snad mohli u filmu s takovym rozpočtem odpustit. No né, že by to nějak sniživalo kvalitu filmu. Ta už je tak nízká, že horší to bejt nemůže. Nicméně to fakt vypadá blbě. No asi tam to popelářský auto proletělo černou dírou (nejspíš prdelí Queen Latifah)... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Muzikály příliš nemusím. Tady je to navíc umocněno o zatučnělou malou nadšenkyni. Chápu, že tvůrci chtěli vybrat někoho s antisportovní postavou, ale nechat obsadit do hlavní role tlusťoučkého nosorožce zvalchovaného kombajnem s vynuceným "jokerovským" úsměvem, to se mi prostě příčilo. Vypasenej Travolta ušel, tradičně dobří byli Pfeiffer a Walken. Jinak každá minuta se mi neskutečně vlekla, připadá mi, že jsem na to začal koukat před třemi týdny. Choreografie také nic moc, že by mi to nějak zvedlo náladu nebo že bych měl chuť začít kroutit boky, to tedy ani náhodou. Barevné to možná je, ale já tohle viděl jen černobíle. Spíš černě... 75 miliónů dolarů(rozpočet)/200 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Parádna odpoveď na " GREASE " J3V do toho nasiakol nostalgicky , ale Walken má dorazenú tanečnú školu - AHA - http://www.youtube.com/watch?v=Y6MT20SW9Z0 .... ale to fakt má ! ( ako aj Ja ).F..S. odbytok ignoruje ! Každopádne príjemný tanečný večer niekedy otváram práve ním. Milujem ho - vlastne obi3och ! Ostatné už bolo vykecané. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Priemerny muzikal, ktory ma nijak nenadchol, ale pribeh a myslienka filmu sa mi celkom pacili. Cely film som sa snazil pochopit, preco je Travolta prezleceny za tucnu zenu, akoby to mala byt akasi blazniva komedia, ocakaval som nejake humorne sceny, ale nic take tam nebolo a odpovede som sa ani nedockal, takze Tracyinu matku Ednu mohla hrat ktorakolvek herecka, ktora by sa naucila tancovat. Par pesniciek sa mi pacilo, ale zial drviva väcsina na mna nijak nezaposobila a mozno aj preto som sa trochu nudil. Najviac sa mi pacil prichod mojej oblubenej, ale demonickej Michelle Pfeiffer na scenu, ktoru som 4 roky v kine nevidel, okrem nedavno videneho HVIEZDNEHO PRACHU (2007). Zatial je u mna z muzikalov na vrchole rebricku jednoznacne MOULIN ROUGE (2001).... 08.10.2008 ______ Nikky Blonsky - (Tracy Turnblad) +++ John Travolta - (Edna Turnblad) +++ Michelle Pfeiffer - (Velma Von Tussle) +++ Christopher Walken - (Wilbur Turnblad) +++ Queen Latifah - (Motormouth Maybelle) +++ James Marsden - (Corny Collins) +++ Hudba: Marc Shaiman +++ ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Thomas Meehan, Leslie Dixon, Mark O'Donnell / John Waters | Hudba: Marc Shaiman, Scott Wittman | Produkcia: Adam Shankman, Craig Zadan, Neil Meron, Bob Shaye, Marc Shaiman ,Scott Wittman, Toby Emmerich | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Ingenious Media, Zadan/Meron Productions | Rozpočet: 75 miliónov $ | Tržby: 202,548,575 $ || Príbeh má čo povedať, má i historický reálny podtext, a herci zo seba dolujú maximum. Hudba príjemná, tanečné choreografie pôsobivé. Ajkeď je muzikál o TYPoch osobnostno-hereckých, extrémne ťažké hlavné predstaviteľky nie sú nič imponujúce pre oči, a to je asi to jediné, čo mi celú dobu vadilo. Zámer nemusí vždy predurčovať ciel obrazovými prostriedkami... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (27)

  • Většina herců přezdívala písni „You Can’t Stop the Beat“ „You can’t stop to breathe“ (nemůžeš přestat dýchat), kvůli rychlému textu. Jedinou výjimku tvořila Queen Latifah, které tento rychlý text nečinil sebemenší problémy díky jejím zkušenostem s rapem. (Galadriel)
  • Pro taneční číslo „Run and Tell That“ produkce rozřezala autobus 1957 GMC na 9 kusů. (Galadriel)

Související novinky

Jim Carrey je Ďábel

Jim Carrey je Ďábel

28.02.2009

Hugh Jackman to na Oscarech řekl jasně: „Muzikál je zpět!“ Když nějaký film s rozpočtem 52 milionů i navzdory mizerným kritikám vydělá celosvětově téměř 600 milionů (ano, řeč je o Mamma Mia!),… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Noc v muzeu... s pannou

Noc v muzeu... s pannou

19.09.2007

A zažijí ji Morgan Freeman, Christopher Walken a William H. Macy. Už na základě této důchodcovské sestavy je vám asi jasné, že nepůjde o nic převratně pikantního. Vlastně vůbec The Lonely Maiden má… (více)

Reklama

Reklama