foto

Elijah Kelley

  • nar. 1.8.1986 (32 let)
    LaGrange, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento charismatický mládenec oslavil letos roku 2008 23. narozeniny. Kelley se narodil v LaGrange ve státě Georgia, kde rovněž vyrůstal se svými rodiči. Již v dětství se jeho největší vášní stalo divadlo, nevyhýbal se však ani zpěvu a hře na hudební nástroje. V červnu 2004 se Kelley přestěhoval do Los Angeles, kde chtěl naplnit všechny své herecké sny. Na této cestě jej doprovázeli i jeho rodiče, kteří mu chtěli poskytnout největší možnou podporu. Díky tomu Elijahova kariéra v krátké době prudce akcelerovala.

Elijaha jsme mohli vidět například ve snímku 28 DNÍ, kde se pomalu a jistě dostal do povědomí diváků. Později si také zahrál ve filmu TANČÍM, ABYCH ŽIL, kde ztvárnil roli Danjoua a v muzikálovém filmu HAIRSPRAY si zahrál roli Seaweeda.

Mimo herectví Elijah Kelley zpívá, komponuje hudbu a skládá texty písní. Jeho oblíbenými sporty jsou basketbal a tenis. V současné době žije v Los Angeles.

LucieAngelika "Angie91" T.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Wiz Live! (TV film)
Zázračné kouzlo
2014 The Boys of Abu Ghraib
2013 Komorník
2012 Red Tails
2008 Burning Sands
Rome & Jewel
2007 Hairspray
2006 Pád nebes
Tančím, abych žil
2000 28 dní
1999 Hodiny před popravou (TV film)
1998 Rodina matky Flory (TV film)

TV seriály

2017 Star (TV seriál)
May The Best Manager Win (S02E05)
It Ain't Over (S02E04)
Insecure (S02E02)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Facts (S02E10)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Řetězová reakce (S02E12)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Grave (S04E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace