Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak v žádném případě se nejedná o horor, ale spíše o thriler. Film není špatný, ale bohužel občas příliš zdlouhavý a tím i nudný. Postrádám tu větší napětí a vadí mně občasné nelogické jednání hlavních postav. Přes to všechno se na film dá celkem v pohodě dívat a překvapivě jsem se občas slušně bavil. Celý film o dost zvedla přítomnost Garyho Oldmana. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Násilí vedoucí člověka až za "point of no return" aneb baskické hvozdy, Oldman s kartáčem pod nosem a náměty, které už dávno kdosi zpracoval a líp. Zručně natočený thriller doplácející na nejasnosti v logice i motivaci, v němž zaujal (krom Garyho) snad jen westernový závěr s hracím strojkem. Doufám, že za ten nápad dostal režisér pár dolarů navíc.. ()

Reklama

rykardo 

všechny recenze uživatele

Gary s knírem a kotletama docela potěšil, ten trochu umělej, sedmdesátkovej retro look taktéž, o slabosti pro danej žánr nemluvě..., z čeho už ´sem byl potěšen daleko méně, to byla občasná rozvláčnost až nudnost některých pasáží a co mi vadilo asi nejvíc, to bylo to bleskurychlý a lehce nedořešený finále... Prostě trochu šitý horkou jehlou, ale za to zkouknutí to rozhodně stálo... Neodpustim si jeden vzkaz pro LIVINGDEADA, AppleCore apod: Co se argentinské verze týče, nevěřte úplně všemu, co se na IMDb píše, ta uvedená minutáž je samozřejmě úplně mimo veškerou filmovou mísu..., žel bohu, takovýchto a jiných podobných " ověřených faktů " je na IMDb povícero .-) ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Baskické lesy jsou temné. A v mezilidských vztazích zuří válka, kterou podivným způsobem eskaluje místní nedochůdče. Jedna hvězda pro Garyho Oldmana, jedna za dosti klíčovou píseň Leonarda Cohena. Víc ani náhodou. Smutný film o pověrách (děvče musí zůstat zavřené, neb šíří nekontrolovatelnou zlobu) a latentním násilí v každém člověku (s děvčetem nebo bez...). Žel nevýrazný a toporný. Mám ráda Straw Dogs, to stačí... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Slibně se rozvíjející dovolená čtveřice angličanů v poklidném místě uprostřed čarokrásné, panensky nedotčené přírody na severu Španělska se v okamžiku změní v noční můru poté, když při lovu objeví v opuštěném domě uvězněnou dívku, kterou neprozřetelně zachrání... Ne, vždy se totiž vyplatí narušit zaběhlý způsob života zdánlivě přátelsky vyhlížejícím vesničanům. Hon na "zvěř z města", proto může začít... :) Gary Oldman opět zaválel... jak taky jinak. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno