Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac som od režiséra priemerných teenagerských komédií nečakal, že by s nadhľadom a rozumne dokázal natočiť príjemný a nenásilný filmík, ktorý by pobavil všetky vekové kategórie a zároveň aj dokázal niečo povedať mužom po štyridsiatke, ale na moje počudovanie sa z toho vykľula prinajmenšom výborná pánska jazda okorenená láskavým humorom a samozrejme - sympatickými hereckými výkonmi. Za mňa dávam jednoznačne palec hore pre (opäť) skvelého Williama H. Macyho, ktorý z môjho pohľadu tentokrát zatienil všetkých jeho hereckých partnerov. Príjemnú atmosféru filmu na mnohých miestach zase zdatne dotvárala skvelá road muzika pozostávajúca z chytľavých songov, vďaka ktorým si túto svižnú jazdu možno ešte viac užijete. Pravdepodobne jediná slabá stránka filmu sa skrýva v nie príliš originálnom scenári, ja osobne som však klišé s chuťou prehliadal, lebo celé to nesporné kúzlo filmu leží niekde úplne inde - ja som nad mieru spokojný... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená komedie. Od filmu jsem nečekal vůbec nic a bylo mi nabídnuta opravdu parádní jízda "Divočáků". Spousta vtipných scén a momentů, tak to má v komedii být. Fajnové herecké obsazení. Pár slabších momentů se najde, ale i tak stojí tato komedie za to. Divočáci do tohooo!! 70% ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jako fakt v pohodě movie. Parta borečků si vyrazí prohnat svý žihadla. Prostě easy rider. Šátek přes hlavu, koženou černou bundu, plnou nádrž benálu a uhánět od všech starostí. This is FREEDOM! Supr motorkářský songy, chyběla jen vypalovačka Born to Be Wild. Fajn komický situace a povedený dialogy, na pohodu herci. Všem to mega sekne. A samozřejmě je třeba trochu rozhejbat pokérovanýho šéfa gangu, ať to má nějaký grády. Jasný, že pár momentů jsem viděl už hafokrát, ale nevadí mi to, protože je to prostě zábava. Prostě coolec filmec. Jo a waitněte si na závěrečný title, je tam good scéna a možná přijde i dojatý Liotta. 70% 253 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Tento film mi prišiel neskutočne nudný napriek tomu, že je to komédia. Štýl mi vôbec nesadol, celé to bolo akési povrchné a prvoplánové. Ono to zrejme ani žiadnu inú ambíciu nemalo a nehovorím, že si raz za čas nesadnem rada k nejakej oddychovke, ale toto bolo "veľa" už aj na mňa. Trošku originality by tomu naozaj nezaškodilo. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Partička hvězd nižší svítivosti se sešla aby společně natočila překvapivě docela pohodovou a neurážející komedii. Vtipy sice nejsou nic extra geniálního, ale příjemně usmívat se budete asi po většinu stopáže. Herci to navíc zahráli docela slušně a zvlášť ve filmografii Allena nebo Lawrence to patří k těm lepší filmům, což ale na druhou stranu nebylo moc těžké. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Když Blade (Peter Fonda) říká Divočákům, aby zahodili hodinky, odkazuje tak na svůj film Bezstarostná jízda z roku 1969, kde jeho postava na začátku filmu zahodí hodinky a vydá se na cestu. (CliffLee)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Během zahajovacího víkendu se v Severní Americe Divočáci umístili na 1. místě žebříčku s výdělkem 39,7 milionu amerických dolarů. Celkem tam utržili přes 168,3 milionu, celosvětově pak v souhrnu 253,6 mil. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama