Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chci ohodnotit tenhle film a koukám, že už tady moje hodnocení má. Což znamená že už jsem ho viděl ale absolutně jsem si z něho nic nepamatoval. Což krásně vykresluje to co si o filmu myslím. Není to tak špatný, dokonce se najde i pár povedenejch a vtipnejch scén, ale není tu nic zapamatovatelnýho. Nic co by utkvělo v paměti. Za pár let tenhle snímek prostě vyšumí z paměti. A proto jdu z hodnocením o jednu hvězdu níž. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Divočáci se podobně jako Dobrodruzi z velkoměsta ocitli ve slepé uličce středního věku a vydávají se "s větrem ve vlasech" za přeludem - mládím a svobodou. Nablýskané motorky a kožený ohoz se brzy jeví jako jediné fešácké a není to jen prostata a prázdná nádrž, co volá po satisfakci. Mně byla tahle "born to be wild" jízda moc příjemná, aby taky ne - netlačilo mě sedlo, neměla jsem jazyk na vestě a nešlapal mi na přezky gang rozběsněných "origoš matroš" motorkářů, smála jsem se od plic, se songy si podupávala a nad Peterem Fondou užasla. Na 4* nemusim čekat, až mi narostou fousy a pupek a dávám je už teď. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pokud si chce čtyřka usedlých fotrů vyrazit na bezstarostnou jízdu, slibuje to spoustu zajímavých situací... bohužel zůstalo jen u těch slibů. Nic moc jsem nečekala a nic moc jsem nedostala, divoký tah po silnicích za dobrodružstvím a humorem se ukázal být rodinným výletem za morálním poselstvím a trochou romantiky. Pominu, že bych se obešla bez Kutila Tima a tlemícího se Martina Lawrence - "Divočáci" prostě nemají koule... a když, tak velikosti lentilek. Škoda, tenhle film měl na víc, kdyby ho netočili přizdisráči. 55% ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Žádná originalita, žádná šílená komedie, ale byla to milá oddechovka s vynikajícími herci, kteří ještě nepatří do šrotu. Elektrická kytara s harmonikou navozuje náladu odpadlíka, parta chlapů si užívá volnost a mě mrzí, že nemám motorku. S druhou polovinou to bohužel upadá a film se začíná topit v klišé, ale jednotlivé charaktery a závěrečná scéna spolu s titulky mě donutila nesnižovat hodnocení. Kéž by mi parta z dětství vydržela taky tak dlouho. Už dlouho jsem nevstával u tak milého snímku. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ked som film videl prvykrat, tak som bol sklamany, lebo som vdaka skvelemu traileru a ustrednej stvorky zlozenej z mojich oblubencov, cakal ultimativnu komedialnu pecku namiesto ktorej som dostal priemernu komediu. Na druhy pokus som sa najskôr bavil rovnako ako prvykrat, ale uz som vedel jak malo ocakavat, takze tentoraz sklamany nie som a som rad aj za tych niekolko scen, ktore ma rozosmiali. Humor je sice primitivny a az pubertalny, ale niektore vtipy su fakt vydarene. Postavy mohli byt prepracovanejsie a chemia medzi ustrednou stvorkou silnejsia (snaha o nejaku tu dojimavejsiu scenu vôbec nefunguje), ale film drzia nad vodou sympaticki herci svojou charizmou, co celkom staci. Motorky su tiez pekne. Chybali tu uz len pekne baby. Obstarozna Marisa Tomei to nevytrhne. Takze vysledkom je prijemna jednoducha komedia, ktora niekolkokrat rozosmeje. 5/10. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ve filmu si také střihli krátké camea Paul Teutul Sr. a Paul Teutul Jr., známí výrobci chopperů, kteří se proslavili na kanálu Discovery s pořadem Americký chopper (od r. 2003), v němž sledujeme výroby motorek jejich firmou Orange County Choppers. (CliffLee)
  • Na začátku filmu, kdy se při parkování Dudley (William H. Macy) omylem rozjede, je výrazně vidět značky Albuquerque, kde se natáčelo. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama