Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ideální film na odpočinkový nedělní večer! Vlídná komedie, která do člověka nehustí jeden vtip za druhým, ale pouze příjemně beze spěchu plyne od jedné zábavné situace k druhé. Hlavní hrdinové jsou skvělá partička různorodých kamarádů, kteří se skvěle doplňují a my jim fandíme. Jejich herecké složení je snad ještě pestřejší než postavy, které hrají. Jenže vyloženě charakterní herec štěků, vyhaslá hvězda, odepsaný komik a trapák společně vytvořili dokonalou partičku druhomízních loserů, které bych velmi rád viděl v nějakém pokračování. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Prijemné prekvapenie!Wild Hogs je komédia,ktorá pobaví bez ohľadu na vek.Ide o priemerný snímok,ktorý na chvíľu odpúta pozornosť od každodenných starosti.Komická štvorica sa vydáva na"výlet"naprieč USA!Neviem,kto vyberal týchto hercov,ale bola to skvelá voľba!Takže veľmi nepremýšľať,sadnúť a pozerať..!100min ubehne ako voda. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $168,273,550Tržby Celosvetovo $253,625,427Tržby za predaj DVD v USA $97,845,715 //počet predaných kusov 5,945,628║ Neviem či za to môže aj neskutočne zabávajúce sa publikum v kine ale nepomôžem si a musím dať tejto klasickej americkej komédii plný počet, lebo takto dobre som sa zabával na komédii v kine len pár krát. Herci doslova na sklonku svojej upadajúcej kariéry nemohli ani lepšie urobiť než si zahrať v tejto uletenej motorkárskej komédii, takže dá sa povedať že to je určitý návrat hercov ako John Travolta - Tim Allen - Martin Lawrence - nuž to sú ty známejší ale kto im dominuje je práve William H. Macy ten doslova exceluje a svojími streštenými poznámkami, pádmi z motorky nemá chybu. Prim cameo si tu strihne aj Peter Fonda. "Zabaviť film zabaví a to je hlavné!" /videl v kine: 90%/ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak som sa dočkal. Nie až tak "divé", ale "svinsky" vtipné. Už pri prvom zhliadnutí obsadenia som mal veľkú radosť, no zároveň som sa bál, či Becker zvládne komediálny potenciál, ktorý herci majú a či hlavne zvládne utiahnuť normálnejšiu komédiu. Oboje sa podarilo a ja som odchádzal z kina po dlhšom čase s príjemnými kŕčmi v bruchu. Film je svižný už od začiatku, žiadne dlhé prieťahy a nenudí, aj keď viditeľne niektoré road scény sú točené na dotiahnutie minutáže. Príbeh má svoj dôvtip a zakladá najmä na pomerne originálnom základe. Tak kto si pôjde so mnou plesnúť býkovi po zadku? :) 80%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu mi dkysi říkal spolužák, který tvrdil že je to fajn film. Takže když jsem měl hororů dost tak jsem šel do tohohle. I když jsem nic nečekal, tak jsem se skvěle bavil. Jedinou divízu vůči filmu bych měl k Allenovy kterej mě tam moc nebral, a přišel mi děsně nevýraznej. Ale zato mi to vynahradil skvělej Travolta, nikdy jsem ho nijak nežral ale tadyta role mu naprosto sedla. Příběh sice nic nenabídne ale dokáže zaplnit nenáročnou zábavu, navíc to není nikterak úchylné ani mi vtipy nepřišly vynucené, prostě taková oddechovka, která mě zatraceně dobře pobavila. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Na začátku filmu, kdy se při parkování Dudley (William H. Macy) omylem rozjede, je výrazně vidět značky Albuquerque, kde se natáčelo. (CliffLee)
  • Natáčení začalo 1. května 2006 ve státě Nové Mexiko v USA. (BMW12)
  • Jackova (Ray Liotta) motorka má na sobě logo Orange County Choppers. Motorka byla sestavena společností, která se proslavila v show Americký chopper (od r. 2003). (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama