Reklama

Reklama

Policejní skupina z Rena je neskutečný soubor pomatených policistů vedený seržantem Jimem Danglem. Ten vede sbor v naprosto neskutečných případech – například při odchytu slepice a pod. Jednoho dne přichází na velitelství pozvánka pro všechny policisty na sjezd US policistů do Miami Beach. Zájezd má být na tři dny a všichni se těší, jak si to v městě užijí. Po příjezdu se účastní slavnostního zahájení v místní konferenčním centru a když jsou posláni se ubytovat, zjistí se, že pro ně nemají pokoje. Dangle tedy vede své ovečky do města, kde si v levném hotelu najdou ubytování. Na druhý den se vracejí do centra, ale po příjezdu zjistí, že budova je celá v karanténě včetně všech ostatních policistů, kteří se účastní sjezdu. Řádí tam neznámá infekce a v celém městě není jediný policista, který by mohl nastoupit do služby. Snad jen velitel SWAT – Rick Smith, ale ten hned po příjezdu zemře. A tak zástupce starosty Jeff Spoder pověřuje řízením městského policejního oddělení skupinu Dangla. Ti se přesouvají na opuštěnou policejní stanici, která je na vysoké technické úrovni a všichni policisté si jí řádně užívají. Mají za úkol dostat město pod policejní kontrolu a vypátrat Mistra Biga, který je odpovědný za biologický útok na kongresové centrum. Jejich přístup k pořádku ve městě je naprosto zoufalý, ale i tak zaznamenávají úspěchy. Někteří z nich jsou stále unášeni zločinci a zase propuštěni, další se svou neschopností stále přibližují odhalení Mistra Biga. Chaos ve městě je více působen touto jednotkou, než samotnými zločinci... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

0,5*/5... Ten pol bodík je len preto, že tvorcovia vedeli (dúfam!), že točia shit bez väčšej "umeleckej hodnoty" a preto ten brutálny strih, amatérska kamera, absolútne hovadský scenár a improvizovaná réžia. Nemám nič proti buranskej zábave, ale aj dementné vtípky sa dajú poskladať dokopy tak, že to má gule a grády (skvelý Napoleon Dynamite napr.). Toto je ale LEN zúfalé a žalostné, nevtipné a veľmi slušne povedané sračkoidné! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 2/10 Prostředí 3/10/// +občas se najde vtipná scéna, případně natolik trapná, že je to až zábavné, především pak asi nejkratší role Dwayna Johnsona "v klidu po vytažení pojistky mám 10 vteřin na to ji dát zpátky" ...321..."PRSK" :-) -trapné, bezvýznamné, občas fekální a nevkusné, špatné herecké projevy a nezajímá mě, že to možná byla naschvál/// Film jež si nezaslouží více mé pozornosti v tomto komentáři a už vůbec ne té vaší při jeho zhlédnutí. Snad jen v opravdové nouzi kdyby jste po ruce neměli lepší zábavu./// Celkem 32%/// ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Vyplach mozku, u ktereho se muzete zasmat...pokud disponujete nadhledem a smyslem pro trosku zvrhlou (byt neskodnou) legraci... Dale si myslim, ze v tomhle filmu je tolik vtipnych (nekdy dobre maskovanych) scen a hlasek, ze obzvlast nase soucasne "komedie" mohou jen velmi tise zavidet. - Film neni pro kazdeho, ale me pobavil moc. A videl jsem ho dokonce nekolikrat, za coz by me mozna nekteri zdejsi komentatori nejradeji anihilovali... :-) ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Co to proboha bylo? Film rozhodně ne, spíše souhrn, sem tam docela zábavných, gagů. Reno 911 je natočeno podobným stylem jako Borat - sekaná kamera, žádný příběh, jen fóry fóry fóry. Tvůrci se evidentně nechali Boratem inspirovat i co se týče děje - banda trotlů z místa které nenajdete ani na mapě se dostanou do velkého světa. Oproti Boratovi to ovšem nemá takový říz, fóry jsou slabé a většinou hodně ujeté. Dávám hvězdu za etudu s velrybou či co to bylo. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Myslite, ze Policejni akademie ve svych nejlepsich dilech nabidla ty nejvetsi policejni nuly a nic je nemuze prekonat? Tak se podivejte na Reno! Pokud mate radi styl humoru Sashi Barona Cohena (Ali G, Borat atd.) ci jste videli alespon jeden dil stejnojmeneho serialu (Reno 911!) a zamlouval se vam, budte si jisti, ze u tohoto filmu dostane vase branice poradne zabrat. Kazdopadne zde cekejte od uzivatelu rozporuplne hodnoceni v plne mozne skale. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Miami a v Jižní Kalifornii. (Terva)
  • Cole S. McKay a Patrick J. Statham soutěžili o cenu Taurus za nejlepší požární kaskadérské kousky. (Terva)

Reklama

Reklama