Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Taylor a její mladší sestra Courtney jsou rozmazlené holčičky z bohaté rodiny, které otec poslal na brigádu do rodinného podniku. Sestry musí najednou vstávat před svítáním a drahé střevíčky vyměnit za praktické křusky. A navíc tátu kdosi okrade… (oficiální text distributora)

Recenze (26)

mackobubu odpad!

všechny recenze uživatele

film, ktory som pozerala len preto, lebo som nevedela co od nudy... VELKA CHYBA! typicka americka blbost, nad ktorou sa mi zastavoval rozum... z rozmyznanych a skazenych dievcat sa akoby cez noc stavaju tie, ktore chcu pomahat a dobrovolne sa vzdavaju draheho auta a penazi na ples... nepravdepodobne, neprirodzene a vyumelkovane... herecky tiez nestali za vela... krasa nie je vsetko, treba vediet aj hrat ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha filmů s vycházejícími hudebními hvězdami z dílny Disney Channelu, ale kdo už viděl cokoli z této produkce, nemůže říct, že by byl i tady něčím překvapen. Cow Belles nejsou ničím výjimečné, ale je to krátký, naivní, občas úsměvný a jsou tam dvě krásný slečny, známé v hudebním světě jako Aly & AJ. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jakžtakž vtipný film o mléčné Brigádě Kapitalistické Práce, která šturmováním na poslední chvíli zachrání plán tržeb. Vše pod vedením rozmazlených pubertálních sestřiček.... ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Místo toho, abych se zdlouhavě rozepisoval o charakteristice filmu, stačí říct dvě slova. Disney Channel. Ano, Krásky od krav jsou jedním z počinů, které vznikají pod taktovkou tohoto studia. Komu by tato informace během výběru DVD unikla, toho hned první minuty nenechají na pochybách s jakým dílem má tu čest. Celá agro-zápletka o rozmazlených dívčinách, které jsou okolnostmi donuceny starat se o otcovu mlékárnu, je neuvěřitelně pitomá a protivná již od samého začátku, herecké výkony jsou mizerné a poté, co dojde na scény jako je jamovací přestávka na oběd nebo moment, kdy jedna z hrdinek vtrhne na luxusní maturitní ples a začne své známé, navlečené do společenských oděvů, přemlouvat aby s ní vyrazili vyrábět jogurty, se běžný divák začne shánět po samurajském meči, aby spáchal harakiri. S postupem času příval nových pitomostí díkybohu klesá, případně se divákův organismus adaptuje na nezvyklé prostředí a stává se imunním vůči dění na obrazovce. A možná si i všimne kladů Cow Belles. Mezi ty patří jednak stopáž o rozsahu 80 minut, jednak několik příjemných písniček, přičemž některé pochází přímo od ústřední herecké dvojice, známé ve světě pop music jako Aly & AJ. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako si mohli tvorcovia tohto filmu myslieť, že bude mať úspech. 1000-krát obohratý námet na tému bohatých rozmaznancov, ktorí sa zmenili. Táto brečka mala byť zrejme natočená pre vekovú skupinu 10 - 13 rokov, lebo ostatní ľudia majú toľko súdnosti, aby im po prvých scénach muselo byť jasné, že je to brak. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Ty dvě holky jsou nejen blbé jak pumpa na saně, ale nepřipadali mě ani moc hezké. O ději ani nemluvím to i do čtyřlístku píšou nápaditější příběhy. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Okrem zdatnej porcie nudy a obohranosti poskytujú Krásky od kráv možno tak príspevok do súťaže najstupídnejší filmový poster. More Moo-vie?!? Dopr, jeden pohľad a hned sa namiesto písania komentára len potmehúdsky chichocem... ()

Reklama

Reklama