Reklama

Reklama

Kat: Válečná zóna

  • USA Punisher: War Zone (více)
Trailer 3

Bývalý člen speciálních sil Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách - s podsvětím i s FBI. V hlavní roli vykonavatele spravedlnosti se představí Ray Stevenson, jehož známe ze seriálu Řím.  Bývalý člen speciálních sil a agent FBI Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách. Poté, co zabil mocného mafiánského dona, se nyní jeho terčem stává druhý darebák v pořadí - krutý šéf gangu Billy Russoti (Dominic West). Castle ho při přestřelce znetvoří, ale zahyne přitom i tajný federální agent. Russoti, který si říká “Jigsaw”, touží po odplatě a najme si na to Franka, nejnechvalněji proslulého zločince z podsvětí. Ale ani FBI nechce zůstat pozadu. Je na Punisherovi, aby nalezl způsob, jak v tomto adrenalinem nabitém akčním thrilleru obejít zákon a zničit smrtící armádu zločinců. Herec Ray Stevenson (seriál Řím), se přesvědčivě zhostil role vykonavatele spravedlnosti, jehož žena a dcera byly zavražděny, kterou převzal po Dolphu Lundgrenovi (1990) a Thomasu Janeovi (2004). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (369)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najlepší filmový Punisher a najviac sa aj podobá svojej papierovej predlohe. Nie je to však príliš veľká pochvala. Predošlé dva filmy svojou úrovňou totiž neoslnili. Nový Punisher je hlavne krvavý a aj keď ma jeho brutalita bavila, v niektorých scénach je jej až príliš a pôsobí skôr smiešne (rozpučenie tváre päsťou, navádzacia raketa...). Ray Stevenson sa na Punishera hodí a nemám voči nemu ani najmenšiu výčitku. Čo mi ale vadilo veľmi - protivníci. Jigsaw a aj Looney Bind Jim sú vo väčšine prípadov trápni (teda sa chovajú príliš výstredne a míňa to svoj účinok). Tak isto aj dve verné gorily (otec a syn), ktoré Jigsaw má, sú skôr smiešne. Filtre sú však dobre použité (hlavne zelený a modrý) a po vizuálnej stránke film vypadá dobre. Mohlo to dopadnúť oveľa lepšie, niektoré scény sú totiž natočené zaujímavo (prvých 10 minút je skvelých). Sú tu však aj scény (nie je ich málo) ktoré filmu škodia a robia ho nechcene vtipným. 45% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

BluRay/// Obsazení 8/10 Děj 10/10 Hudba 5/10 Efety 9/10/// +je to Punisher, nářezová akce, detailní porcovačka, záporáci, postavy, Ray Stevenson, zápletka -slabší hudební doprovod/// Konečně se někdo nebál použít Rating R, konečně je to pořádný masakr, aniž by se to někdo bál pustit do světa. Je to krvavější než Hitman, mnohem akčnější než Max Payne (proč proboha Max nevypadal takhle?) a stejně dobře našlápnuté jako předchozí Punisher. Mimochodem ten se u mě umístil v TOP 10 nejlepších filmů. A tento mu zdárně šlape na paty. Jediné co mu chybý, tak je hvězdnější obsazení. I když ztvárnění postav to zachraňuje a potom mi příjde, že tento film postrádá pořádný hudební doprovod. Původní film přeci jen více působí áčkově. Tento je po technické stránce vyjímečný jen svojí krvavostí, ale i to se počítá./// Celkem 84%/// ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

S prvním Punisherem to nemá nic společného, s komiksem také ne. Navíc se jedná viditelně o béčko, což oproti Punisherovi z roku 2004 nemá šanci obstát (ačkoliv to lidi taky berou jako béčko, ale já ten film mám hodně rád). Kdyby to nemělo nálepku "podle komiksu" tak bych dal klidně asi i tři hvězdičky, ovšem takto dám dvě. Neúčelné brutální scény filmu akorát uškodily, stejně tak jako působení hnusáka Dominica Westa, který sice naštěstí po chvíli změní vizáž, je i pak ale stále až příliš otravný. Paradoxně nejlepší na filmu je tak Ray Stevenson, který je alespoň drsňák, který má sice lebku na hrudi úplně náhodou, ale alespoň se snaží... 30% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Mám veľmi rád akčné filmy, ale akcia v štýle visím za nohy na lustri a kosím každého, kto je v miestnosti a kto do nej vstúpi mi dokáže potiahnuť kútiky úst k ušiam. Komu však táto nadsázka a kopec iných "akčných perál" nevadí, určite si príde na svoje. Alebo možno keby som mal znovu dvanásť rokov, bol by to "mrtě hustý" film, takto však len za dve. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zapomente na Kat z roku 2004 tohle totiž neni pokračování! Tvůrci se rozhodli udělat svoji verzi Kata a docela se jim to povedlo krev teče proudem, akce je tam dost, záporáci šílený a drsný. Na Kata z roku 2004 to ale nemá ten měl mnohem lepší příběh a hvězdný obsazení. Poslední hláška mě dostala ,,Sakra! Teď mám všude jeho mozek!" :-D ()

Galerie (37)

Zajímavosti (18)

  • Herec Doug Hutchison pôvodne odmietol hrať postavu Looneyho Bin Jima, pretože sa mu nepozdával ani scenár, ani jeho postava. Režisérka Lexi Alexander mu zavolala, aby mu vysvetlila svoju víziu filmu a na konci ich rozhovoru si to Hutchison rozmyslel a rolu prijal. (Nekrofil)
  • Postava menom Microchip sa pôvodne mala objaviť v prvom filme The Punisher (2004), ale režisér Jonathan Hensleigh túto postavu nenávidel do takej miery, že ju vyhodil zo scenára. (Nekrofil)
  • Postava Cristu Bulut sa v komiksovej sérii objavila v časti „Punisher MAX: The Slavers“ (Otrokáři). (Kadas97)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Starosti se zjizveným pistolníkem

Starosti se zjizveným pistolníkem

07.12.2008

Adaptace drsného westernového komiksu Jonah Hex, která vzniká u studia Warner Bros., si prošla dlouhou a strastiplnou cestu. A možná ještě není všem změnám konec. Shrňme si to: Prvním kandidátem na… (více)

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Další lovec přízraků

Další lovec přízraků

23.10.2007

Je to tak předvídatelné! Jakmile se horor 30 dní dlouhá noc stal přes víkend jedničkou v americkém komerčním řebříčku (a weby, včetně tohoto, se zaplnily spokojeným vrněním nejen žánrových fanoušků),… (více)

Reklama

Reklama