Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane F., neúspěšná herečka, má špatný den. A zhoršuje se každou minutu. Její komicky surreální dobrodružství začíná, když si v nestřežené chvíli dá několik koláčků, které patří její šílené spolubydlící. Až později se ukáže, že koláčky ani zdaleka nebyly tak nevinné, jak vypadaly. Jane se musí dostat z jednoho konce města na druhý, aby zaplatila drogovému dealerovi, který nic neodpouští, aby se účastnila konkurzu a taky aby nějak nahradila už zmiňované vzácné koláčky. Když na příteli své spolubydlící, který je do ní zblázněný, vyloudí svezení, začne dlouhá a podivná jízda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

agathon 

všechny recenze uživatele

Nebýt ona ta Anna Farris tak zvlášně hezká, vážně bych z té nafukovací blbiny ve varech utekl. Přestože mi řada kamarádů namítla, že ani ona ten film nezachraňuje a naopak mu svým hereckým rejstříkem kazí i to málo (snad) dobrého, mě se právě ona svým projevem líbila úplně nejvíc. prapodivně dramaturgicky vystavěný a překvapivě nepříliš nápaditý film totiž má nejblíže k žánru grotesky a tam přesně její hercký styl pasuje. nemůžu si pomoct, ale připadá mi, že od Vojína Benjaminové neměli Američani lepší komičku a měli by jí nabízet podstatně kvalitnější scénáře... Příšernost, která by i na prostoru dvaceti minut a v režii průměrného studentíka filmové režie dopadla lépe, než v rukou uznávaného Arakiho - nechápu to, asi se tam všichni zhulili a přišlo jim fakt cool natočit si přes víkend film. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Lidé by se mě pak ptali: "Jane proč máš fotku prezidentka Garfielda zarámovanou na krbu?" A já bych říkala: "Přece proto, že miluju lasagne"; Vrcholná scéna filmu (asi v padesáté minutě), při níž už jsem vážně slítla smíchy z postele, po všech těch nevěřícných úšklebcích, vzpomínkách na sebe sama a nenápadných uchychtnutích, která jsem v sobě do té chvíle dusila. Vrcholná scéna, která neobsahuje nic víc, než zhulenou hrdinku s cizí ženou v cizím pokoji, lupající do sebe džus a lupínky a přemýšlející nad tím, jak dát nenápadně světu najevo svou lásku k lasagním. Tohle je prostě další typicky vyhulená komedie pro fandy zelených cigaret, která ačkoli není tak vydařená jako třeba Mazaní hoši, obsahuje Annu Faris v takovém rozpoložení, že odmítám věřit, že si při natáčení sama pár jointíků nedala. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

O hulicích filmech si myslím svoje, ale tohle byla parádní jízda. Jediné, na čem se s okolím shodnu, je, že Anna byla bezvadná, ale dodám, že její cesta byl supr zábavnej úlet u kterýho jsem nemohl. Vážně nerozumím, proč je tu kolem tolik citronových obličejů, nabízí se řešení v podobě toho, že si spletli film a hledají v takhle jednoduchý komedii něco, co v ní prostě není. Tady je jen zhulená Anna a její pekelná jízda skrz několik měst :) ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Upřímně je mi líto, že musím film s mými oblíbenými herci hodnotit tak špatně, ale tohle je prostě hrůza. Nevykládejte si to, že tomu dávám málo protože sem maminčin mazánek co nikdy nebyl zhulenej a nerozumí tomuhle humoru,je to prostě špatnej film, kterej postupem času začnete přetáčet po malých dávkách, abyste se dostali rychleji na konec. 1,5* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nepatřím k hejtrům Anny Faris, nic proti ní nemám, ale tady už jí na mě bylo poněkud příliš. Příliš mnoho close-upů na její obličej, v němž si po celou dobu (uznávám, že skvěle) musela udržovat výraz Magnum 5 Kristen Stewart. Na to, abych se mohl u filmu bavit jsem byl evidentně málo sjetý, navíc mi v tomto směru úplně chybí jakákoli osobní zkušenost, protože pokud jde o experimentování, ubíraly se mé zájmy poněkud odlišnými cestami:-) Snímek jsem si tedy neužil, ale šoupnul jsem mu hvězdičku za snahu přiblížit mi něco, co neznám z osobní zkušenosti. / Poučení: Vyhýbej se tématům, která tě neoslovují. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2007 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama