Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wyatt Tripps, studentský nováček se skvělým zástřihem, je přesně jako každý jiný kluk, který chodí s pannou - dokonale frustrován. Jeho přitažlivá přítelkyně Kim jen mluví - a žádná akce. Navíc se přihlásí na univerzitu do New Orleansu, což je víc než 1000 mil daleko. Tripps je však do Kim zamilován, píše jí dopisy a svou lásku jí vyznává každou noc i telefonicky. Love story nabere zcela jiný směr, když se při jednom telefonátu roztoužený mladík od Kiminy spolužačky dozví, že jeho děvče právě odešlo s nějakým Rickerem. Wyatt se rozhodne pro ráznou odvetu: přemluví ochotnou striptérku, aby napsala Kim žhavý indiskrétní dopis... (Intersonic)

(více)

Recenze (65)

misterz 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne archetyp všetkých strelených komédií ako napr. Road Trip, kde hrá hlavnú úlohu zastavenie nebezpečnej zásielky svojej vyvolenej, pričom v priebehu bláznivej naháňačky si chalan obyčajne uvedomí čo je naozaj dôležité a u ktorej žienky je to pravé orechové... Musím uznať, že táto 90-ková verzia sa mi páčila najviac, je to milé, správne humorne uletené, napínavé, romantické a hlavné postavy si sympatie diváka získajú už hneď od začiatku. Nemôžem zabudnúť ani na nostalgickú dobovú atmosféru, ktorá sa tu snáď pripomína v každej maličkosti. Veľká spokojnosť. 75/100 ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako mladší jsem to hrozně žral a teď rád zjištuji, že to nebylo nízkým věkem. Jedna z nejlepší rom-kom devádesátých let, ve které se nešetří skvělými hláškami ani šílenými situacemi a dá se na ní koukat pořád dokola. Paul Rudd je tím správným typem ulítlého sympaťáka a sexy Reese Witherspoon už tehdy dávala najevo, jak velký komediální talent v ní dřímá. Škoda že je u nás Nebezpečná zásilka poměrně neznámá, takovéhle filmy by se měly reprízovat několikrát do roka. ()

Reklama

boni 

všechny recenze uživatele

Takový trochu dospělejší Road Trip, tedy téměř s absencí toho nejvíce infantilního humoru (vyjma klasické teen poetiky: „Nemůžu vypovědět, jak moc mi scházíš, myslím na tebe minimálně 3x denně.“), a to je velká škoda. Jinak se ale jedná o velmi příjemnou komedii, která díky kratší stopáži nestihne nudit, no, a navíc má Reese, i když tedy s hrozným účesem, avšak zase s velkou dávkou sarkasmu. Neprávem (polo)zapomenutá komedie plodných devadesátých. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pitomá zápletka = zdařilý základ pro výbornou rom-com? Nejspíše ano a ačkoliv jsem se poměrně dobře bavil, tak mě leckdy některé připitomnělé situace dost iritovaly. Ovšem hlavní dvojka mě baví dodnes, hlavně mladý Paul Rudd je takové sympatické pako, kterému uvěříte cokoliv a i z dnešního pohledu se filmu vyplatí dát šanci. Zvlášť když současné žánrovky povětšinou bývají i o řád horší. PS : Dvaadvacetiletá Reese Witherspoon byla sakra sexy.. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zábavná romantická komedie o cestě dvou rozdílných lidí za páskou, skrývající tajemství, které by její příjemce neměl vidět. Pokud jste viděli novější "Road Trip" (který je mimochodem zábavnější a odvázanější) víte co od filmu očekávat, akorát zde je partička kamarádu nahrazena, slaboušským mladíkem a odvázanou dívkou (mladý Rudd a Witherspoonová). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Všichni tři představitelé hlavních rolí - Paul Rudd, Reese Witherspoon a Christine Taylor - se objevili alespoň ve dvou epizodách seriálu Přátelé. (Greg)

Reklama

Reklama