Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wyatt Tripps, studentský nováček se skvělým zástřihem, je přesně jako každý jiný kluk, který chodí s pannou - dokonale frustrován. Jeho přitažlivá přítelkyně Kim jen mluví - a žádná akce. Navíc se přihlásí na univerzitu do New Orleansu, což je víc než 1000 mil daleko. Tripps je však do Kim zamilován, píše jí dopisy a svou lásku jí vyznává každou noc i telefonicky. Love story nabere zcela jiný směr, když se při jednom telefonátu roztoužený mladík od Kiminy spolužačky dozví, že jeho děvče právě odešlo s nějakým Rickerem. Wyatt se rozhodne pro ráznou odvetu: přemluví ochotnou striptérku, aby napsala Kim žhavý indiskrétní dopis... (Intersonic)

(více)

Recenze (65)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jak už naznačil uživatel Looser, tak tento film zřejmě posloužil jako inspirace tvůrcům Road tripu. Road trip je ovšem podle mě mnohem zábavnější, takže pokud bych si měl vybrat z těhle 2 filmů, tak je moje volba jasná. Největšim kladem tohoto filmu tak zustává krásná Reese Witherspoon. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

taková úsměvná komedie, žádné salvy smíchu to u mě nevyvolalo. Škoda, že k tvorbě srandy snímek potřebuje vršit řadu nesmyslných situací. A také, že je od začátku zcela jasné, jak celý film dopadne, je to tak průhledné!!! Ale i tak se jedná o příjemný oddychový film. Někdo zde zmiňuje snímek Road Trip, který opravdu zpracoval shodné téma, a to o poznání lépe, ale jestli je zde přímá souvislost, to tedy nevím. ()

Reklama

zajda404 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná komedie, která ovšem skrývá několik výborných momentů. Scénář nejspíš nenadchne, ale i přes všechnu tu obvyklost bych film označila jako velice příjemný - zejména tedy díky vražednému tempu a několika originálním pasážím, hýřících vtipem. Jednoduše nenucená zábava, která rozhodně stojí za (opakované) shlédnutí... PS: Paul Rudd s Reese Witherspoon byli naprosto úžasní, kdo by nemiloval jejich ztřeštěné tanečky ? :D ()

Zabriskie 

všechny recenze uživatele

Oddychová, příjemně obyčejná komedie, u které asi budete schopni předvídat dopředu většinu děje a herecké výkony rozhodně na oscara nejsou. O to ale v tomhle filmu nejde, svůj hlavní úkol, nenuceně a vkusně pobavit diváka, splňuje Nebezpečná zásilka dokonale. A Reese Witherspoon je tu neskutečně roztomilá. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když jsem kdysi na tuhle mišmaš roadmovie a romcom narazil, nevěděl jsem, jestli je Reese víc sexy jako brunetka nebo na blond. Co jsem ale dlouhá léta opravdu netušil, byl fakt, že ústředním "hrdinou" filmu je Paul Rudd. Ten ve svých začátcích vypadal fakticky legračně. Zápletka je v dnešních kruzích už zasypaná prachem neoriginality, oněhdy mě fakt zaujala. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Všichni tři představitelé hlavních rolí - Paul Rudd, Reese Witherspoon a Christine Taylor - se objevili alespoň ve dvou epizodách seriálu Přátelé. (Greg)

Reklama

Reklama