Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Obyčejná pohádka, která není o nic horší ani lepší, než desítky takových podobných filmů. Pro dívky 10 - 15 let ideální, protože mám pocit, že v tomhle věku jsme každá chtěla být slavná, bohatá, obletovaná. Tak si to chvíli zažijou (sebe do téhle skupiny dávno nepočítám) aspoň prostřednictvím tohohle filmu. A v rámci tohohle žánru je to film příjemný. ()

Cherry_Bomb 

všechny recenze uživatele

Podobných filmov ako tento je viac, ale páčilo sa mi, že aj do takého žánru zakomponovali charitu a pomoc ľudom v núdzi. To má u mňa jedno veľké plus a zároveň mi to príde asi najoriginálnejšie z celého scenára. Herecké obsadenie je v celku fajn a príjemne sa naň pozerá. Inak klasika postava dobrosrdečnej a postava namyslenej obe postavy stvárňuje v dvojroli Selena Gomez. Samozrejme rozvíjajúce sa vzťahy a už známy happy end americkej produkcie. Myslím, že film pre taký pohodový večer. Dávam 4 hviezdičky sem tam padne dobre aj takýto film. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Obsaďte do romantické komedie pro holky Selenu Gomez, Leighton Meester, Katie Cassidy a Cory Monteitha a máte mé plné sympatie. Ano ten film nebyl ničím originální, od začátku byla poměrně předvídatelná zápletka, ale mě se to líbilo, nenudila jsem se. Vzdychala jsem nad krásným oblečením, botama, šperkama, výborným soundtrackem a samozřejmě hvězdným obsazením, které mě nezkalamalo. Za to obsazení si nemůžu pomoct než přidat jednu * navíc, takže 4* btw. Pierre Boulanger se stal mým Francouzským Alexem Pettyferem. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Americká limonádová variace na Popelku (tedy pardon - Cinderellu) pro mladé rebelky v tradici červené knihovny čtoucí (tedy pardon - listující si) v Bravo Girls. Sledování téhle ,,romantické" komedie bylo opravdu ,,dobrodružné", ale jedině proto, že jsem ji sledoval (tedy pardon - byl nucen sledovat) v letadle při cestě z Izraele, která také ctila všechna pravidla a klišé žánru...tedy co se bezpečnostních prověrek na letišti týče. Ani zdaleka ale nebyly tak zdlouhavé a zbytečné jako tenhle film... ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie z prostředí krásné Francie. Ať už jde o Paříž či nejhezčí město ve kterém jsem byl, a to Monte Carlo. Příběh nedosahuje takové kvality, abych mohl napsat, že to bylo výborné, ale je to ten klasický romantický předvídatelný děj končící happy endem. Musím pochválit Selenu Gomez, která ve svém mladém věku je velice talentovaná jak zpěvačka tak i herečka. Musím i říct, že na film Monte Carlo jsem se chtěl podívat kvůli tomu, že jsem nedávno toto luxusní město navštívil a většinu míst poznal. Za dílo od Thomase Bezucha dávám 50% - tři hvězdy. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)
  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama