Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

rialilly 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nic moc nečekala, ale musím říct, že mě docela překvapil. Katie Cassidy byla neuvěřitelná a stejně tak Leighton, která je jednou z mých oblíbených hereček. Tak nadšená jsem už nebyla ze Seleny Gomez, ke které jsem nikdy nechovala větší sympatie, a v postavě Grace byla docela nudná. Naproti tomu jako Cordelie byla skvělá. Děj lehce plynul, a i když mě vlastně nic nepřekvapilo a všechno bylo hodně předvídatelné, stejně se mi to docela líbilo. Atmosféra a prostředí bylo hrozně sympatické, o to víc, když jsem sama v Monte Carlu byla a začaly se mi vracet všechny vzpomínky na něj. Celý film bych ohodnotila asi za tři hvězdičky, ale musím přidat ještě jednu za krásného francouze Pierra Boulangera. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bola to síce scenáristická pohroma v podobe hlúpučkého deja, stupídnych postavičiek a trápnych rečičiek, ktoré dievčatá chrlili z úst s frekvenciou, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiaden gejzír v Yellowstonskom národnom parku, avšak pár momentov celkom pobavilo. Vyslovene len pre menšie deti, hlavne pre dievčatá do 10 rokov. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Lákavé herecké obsazení sice nezklamalo, ale se scénářem spokojená nejsem. Postupem času si víc a víc vážím originality, kterou tenhle film naprosto postrádá. Nemůžu říct, že bych se nudila. Po celý film jsem si ale přála, aby mě něčím překvapil..ne, nestalo se. Nekonečně nesympatická mi byla také Selena Gomez v roli slavné hvězdy. Chvíli jsem sice rozmýšlela nad 4*, ale obávám se, že bych ji dala jen kvůli Leighton Meester. Ta už ale jednu moji velkou hvězdu má. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Nejstrašnější je vždycky ten moment, kdy pro zvýšení už tak chlupy drásajícího napětí hrdinka na chvíli zamrzne s rybíma očima bez výrazu upřenýma někam do blba mimo záběr, malinovou pusou otevřenou a strnulými lícními svaly. Kamera ani nemrká a zvukař zatají mikrofon. A pak konečně roboticky pohodí načesanou hlavinkou a pronese vrcholnou repliku: „tak jo“ (nebo ne). A divák s úlevou vydechne naposled. A je úplně jedno, jestli je to ve Spojených Stádech Anorektických nebo v Monte Kachno. ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Film Monte Carlo je určen především pubertálním slečnám, ostatním se tohle moc líbit nebude. Děj je prostý, holky chtějí na výlet do Paříže, kde to ale není podle jejich představ a díky záměně se dostanou do prosluněného Monte Carla. Přes pár patálií nakonec všechno dobře dopadne, zazvoní zvonec a pohádky je konec. I přesto jsem se nenudila a opět (jako v téměř každém filmu, kde je Paříž nebo Francie jako taková) dávám o hvězdu navíc za prostředí, celkově tedy za 3 hvězdy. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)

Reklama

Reklama