Reklama

Reklama

Dohazovač

  • Česko Svědek (více)

Obsahy(1)

James chystá svatbu se Sarah a požádal svého starého přítele ze studií Ollyho, aby mu šel za svědka. Olly je nabídkou moc potěšen, ale komplikace nastávají ve chvíli, kdy se zamiluje do nevěsty a té jeho náklonnost příliš nevadí. Na pomoc mu přispěchá kamarád z dětství Murray, který ženicha nenávidí a svatbu rád překazí. Ale je tohle všechno fér? Výčitky svědomí trápí Ollyho tolik, že se Sarah raději vzdává. Vše ale nabírá úplně opačný směr, kdy se ukáže, že James není takový svatoušek, jaký se na pohled jeví... Dostane se Olly do kostela včas, aby Sarah zachránil před životní omylem... a snad ji získat i pro sebe? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

darkreider 

všechny recenze uživatele

Je tu jedna vec, kvôli ktorej mám chuť dať ešte jednu hviezdu na viac. Áno, áno, je to Seth Green. Ten mi vždy dokáže zdvihnúť náladu. Tento borec to má v krvi, a aj keď je to vcelku priemerná komédia, tak jeho gestikulácia a spôsob hrania hajzlíka nízkeho vzrastu, ale veľkého sebavedomia tomu dáva šmrnc. Film má svoje svetlé chvíle, kedy je veľmi vtipný. Dorazil ma práve jeden vtip. A ďakujem za to českému dabingu, ktorý samozrejme väčšinu filmu zmršil, ale za vtip s časopisom "Nový prostor" mu skladám poklonu. To ma rozložilo! ()

Fanak 

všechny recenze uživatele

Přestože se docela nerad směju vtipům založeným na ztrapnění hlavní postavy, párkrát jsem se i dokonce pobavil. A nebylo to obvykle díky vtipům Setha Greena, který asi nemůže za to, že postava (typ "kamarád na dělání humoru") se zrovna moc nepovedla. Může za to spíš málo schopný scénárista. Jeho tvůrčí neinvence se projeví např. i při odhalení prohnilého charakteru ženicha, které velmi okatě sloužilo pouze k obhájení hlavního hrdiny - svědka, že přebral ženichovi nevěstu. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Vtipné a kupodivu až do konce (protože přijít v neoprénu a fraku překazit svatbu, to je velmi neobvyklé a pokřiveně romantické). Je to nejspíš tím, že absentuje typicky přesládlý (rozuměj stupidní) zámořský pohled na dané téma (dík za to). Jinak atributy tohole romanťáku zcela zapadají do vyjetých kolejí - zamilovaný smolař, ujetý kamarád, banda zvláštních kamarádů, svatební zlatokop... Vše je to hezky natočeno, ozvučeno a příjemně zahráno, takže proč ne. ()

bouchy 

všechny recenze uživatele

Díky roli Setha Greena (ten malý dohazovač) měl film alespoň nějaký tah na branku, jinak to byla celkem nuda. Hlavní hrdina Oli mi vůbec nepřišel roztomile nemotorný a romantický, jak měl být asi představován, a celý film je až zbytečně přeslazený. Spíš je to taková pohádka pro dospívající... tahle to fakt nefunguje :). Navíc Amy Smart tu hraje neuvěřitelnou (ale jako vždy zatraceně sexy!) naivku, které stačí pošeptat do ouška pár zamilovaných slůvek a je v mžiku vaše. Nelíbilo se mi to ani jako oddechovka a koukal jsem na to jen proto, aby mi zoufale pomalu ubíhající cesta autobusem z Osla do Prahy utekla o něco málo rychleji. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Mám rád.....Měl bych asi napsat, že jsem měl rád suchý britský humor, který je už dnes zakázán, protože byl mnohdy politicky nekorektní, ale tento snímek pro mě byl těžkým zklamáním. Prostředí bylo v naprostém pořádku, jen jsem nepochopil, proč tvůrci natočili typickou americkou romantickou komedii v anglických reáliích. Takhle jsem dostal všechno to, co příliš nemusím; prvoplánový humor, předvídatelný děj, scény, které bych pro jejich trapnost radši vynechal, a to vše zákeřně zahaleno Union Jackem. O tom, že bych se bavil, téměř nemohla být řeč a nejvtipnějším momentem bylo rozdávání dotazníků při hodnocení filmů. Když jsem si představil, jak by vypadal ten, který bych vypsal po dnešní repríze, poprvé jsem se od bránice zasmál. Faktem je, že jsem si děj této záležitosti vůbec nepamatoval, ale už teď je mi jasné, že zítra nebudu vědět nic o dnešním opakování. A to je dobře; když už mě komedie nepobaví, neměla by na mně zanechat trauma. / Poučení: Když víš, že nedodržíš, neslibuj. 2*- ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama