Reklama

Reklama

Dohazovač

  • Česko Svědek (více)

Obsahy(1)

James chystá svatbu se Sarah a požádal svého starého přítele ze studií Ollyho, aby mu šel za svědka. Olly je nabídkou moc potěšen, ale komplikace nastávají ve chvíli, kdy se zamiluje do nevěsty a té jeho náklonnost příliš nevadí. Na pomoc mu přispěchá kamarád z dětství Murray, který ženicha nenávidí a svatbu rád překazí. Ale je tohle všechno fér? Výčitky svědomí trápí Ollyho tolik, že se Sarah raději vzdává. Vše ale nabírá úplně opačný směr, kdy se ukáže, že James není takový svatoušek, jaký se na pohled jeví... Dostane se Olly do kostela včas, aby Sarah zachránil před životní omylem... a snad ji získat i pro sebe? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Mám rád.....Měl bych asi napsat, že jsem měl rád suchý britský humor, který je už dnes zakázán, protože byl mnohdy politicky nekorektní, ale tento snímek pro mě byl těžkým zklamáním. Prostředí bylo v naprostém pořádku, jen jsem nepochopil, proč tvůrci natočili typickou americkou romantickou komedii v anglických reáliích. Takhle jsem dostal všechno to, co příliš nemusím; prvoplánový humor, předvídatelný děj, scény, které bych pro jejich trapnost radši vynechal, a to vše zákeřně zahaleno Union Jackem. O tom, že bych se bavil, téměř nemohla být řeč a nejvtipnějším momentem bylo rozdávání dotazníků při hodnocení filmů. Když jsem si představil, jak by vypadal ten, který bych vypsal po dnešní repríze, poprvé jsem se od bránice zasmál. Faktem je, že jsem si děj této záležitosti vůbec nepamatoval, ale už teď je mi jasné, že zítra nebudu vědět nic o dnešním opakování. A to je dobře; když už mě komedie nepobaví, neměla by na mně zanechat trauma. / Poučení: Když víš, že nedodržíš, neslibuj. 2*- ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +snad jen ten dramatický závěr mě nenechal chladným -ani jeden z herců mě nezaujal, děj je takový nijaký, ani jsem se nějak nesmál, nebavil/// Dohazovač mi trošku připoměl nedávno viděný film Mužská záložitost. Tento zmíněný film byl hodně bláznivý a taky dost trapný, ale dokázal ve mě vyvolat nějaké pocity a navíc tam perfektně hrála Julie Stiles. Zde jsem podobné naděje vkládal do Amy Smart. Bohužel nestalo se, nějak mě neokouzlila. No a samotný film mnou úplně prošuměl aniž by člověk postřehl nějaký náznak zábavy. Navíc jsem v tom měl docela zmatek./// Celkem 36%/// ()

Reklama

Narciska 

všechny recenze uživatele

Pěkná pi****na. Tvůrci z rozličných kulturních prostorů vytvořili blaf, ten blaf propasírovali sítem americké divácky osvědčené šablony romantických komedií, přidali ze pár klišé a uhozených dialogů, a je tu další výstavní film, který má všech pět pé posmoderní popové kultury. Dohazovač je film patetický, prostoduchý, přehrávaný, povrchní a podbízivý. Přesně jako současná filmová tvorba, která je urážkou dobrého vkusu, kultury a tím celé západní civilizace. Filmoví tvůrci by měli začít zkoušet nové věci, scénáristé dostat více prostoru a herci zase zkusit něco hrát. Osobně se ale obávám, že je třeba změny paradigmatu celé společnosti, a to je na dýl. Proto se vracím ke knihám, dokumentům a nezávislým filmům. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Stefan Schwartz, Ed Roe | Hudba: James Edward Barker, Tim Despic | Produkcia: Niel Peplow | Rozpočet: 11 miliónov $ || Tento typ deja ma vždy divným spôsobom iritoval, že prečo, nebudem riešiť. Je to znovu a znovu to isté, čo sme už nespočetný krát videli, akurát s väčšiou dávkou anglického humoru a nálady. To sú jediné dôvody, prečo sa na tento film aspoň raz dá bez bolesti pozrieť. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

70%Tímto filmem jsem byla docela příjemně překvapena, je vtipný po celou svou délku, snad až s vyjímkou závěrečných titulek.:) Naprosto souhlasím s komentářem uživatele k212. Snad bych jen doplnila, že právě ti "ujetí" kamarádi hlavních hrdinů, zde v obzvláště podařeném podání Setha Greena, bývají na typu těchto filmů právě to nejlepší. Scénář co se týče vtipů brilantní, děj je typicky klišovitý. Také se mi líbilo, že se svižně střídal situační humor se slovním. Parádní oddechovka pro dlouhé letní večery. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama