Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +plakát, obsazení, Nicolas Cage rulezz -horší kvalita/// Tak tohle jsem chtěl dlouho vidět. Po počátečních rozpacích mě to celkem zaujalo. Jako "trailer" to funguje a jeho námět je zatím málo zfilmovaný, takže bych si dal klidně i celovečerák./// Celkem 62%/// ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Lepčí než Rothův "Thanksgiving", ale rozhodně horší než Wrightův "Don´t". Vlkodlačí žena jako tajný Hitlerův plán na vítezství ve druhé světové válce je opravdu geniální nápad a počáteční nájezd se záběry z Triumfu vůle slibuje opravdu bezvadnou podívanou. Bohužel, počáteční kvalitu Rob Zombie neudrží dlouho a celá prostřední část je jenom uhlazená nuda... tedy do chvíle, než se na obrazovce objeví Nicolas Cage!!!! ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Docela sranda, je to dost perverzní (taky Rob Zombie) a Cage jako Fu Manchu je doslova geniální. Ale čekal jsem od toho trochu víc, nicméně jako celovečerák by to mohlo vypadat opravdu zajímavě......ale jinak ta ukázka - nebejt Cage, kterej tam vypadá fakt jako magor a cholericky řve a gebí se, už bych se na ni nejspíš podruhý nekouknul. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Už sám název napovídá, že asi nepůjde o hlubokomyslnou intelektuální rozpravu o poezii první poloviny 19. století, pravda. Docela by mě zajímalo, co Rob Zombie hulil, když tohle vymýšlel. Na druhou stranu, i když je to úchylárna první kategorie, svůj účel plní víc než dobře. Pánové Tarantino a Rodriguez měli pravdu, prostě to chci vidět a s pouhopouhým trailerem se ani přinejmenším nehodlám spokojit. Už kvůli Nicolasi Cageovi, který tu dokazuje, že se v něm stále ještě ukrývá dosud netušený herecký potenciál... Natočte to, ať je sranda! Prosím! ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Absolutně šílená kravina, kdybych to natočil já s bráchou, všichni by se mi vysmáli!! Podle mě se to musí hodnotit jako celek projektu Grindhouse, protože takhle zvlášť to nemá žádnou atmosféru, je to jako by se mi Boll vysral do talíře!! Hodnotim objektivně, jinak odpad, s něčím líbivým to nemá vůbec nic společnýho!! Jednou větou: Jak se lidově říká, mezi genilitou a šílenstvím je tenká hranice, že jo Robe? ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)
  • Vlkodlak má ve filmu zbraň MG42 ráže 7.92x57mm Mauser. Tato zbraň byla za druhé světové války nejrychlejší na světě, dokáže vypálit 1200 ran za minutu. (dc125)

Reklama

Reklama