Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (804)

Psema 

všechny recenze uživatele

Slabota, která se snaží být tak moc nad věcí, až nezapadá vůbec nikam. Hororem není, poněvadž chybí jakýkoliv strach z neznámého či čehokoliv jiného (pravda, mizerné triky spolehlivě zabíjí nadějné pokusy o zprostředkování děsu skrze masožravé kousavky), komedií také ne, protože nedovede ničím rozesmát (humor chybí a chcípání plaváčků prostě vtipné není) a thrillerem rovněž ne... na to je zde až příliš málo napětí. Skoro se zdá, že Piraňa 3D vznikla jenom kvůli deseti minutám krvavého masakru, kolem něhož se postavil jakýs takýs příběh s tím, že to tupé stádo teenagerů zblajzne i s navijákem. Já říkám "kašlete na Aju a jdětě po Danteho originálu." Sice tam nejsou kozy ve třech rozměrech, ale ty má každý rozumný člověk doma. A ještě si na ně může kdykoliv sáhnout. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Chci se tam vrátit! Ne na nudnou kýčovitou Pandoru, vy pitomci, ale na to jezero se surreálným permanentním megamejdanem slečen v bikinách! Celá POBŘEŽNÍ HLÍDKA najednou působí jen jako trajler na první půlku tohohle bijáku, po které se rozjedou památná, nečekaně masivní, nápaditá a nepříjemná jatka, kde jedna chuťovka střídá druhou (mým favoritem jsou vlasy namotané do lodního šroubu). A která mi kazila jen hrozná černobílost postav, navíc odcházejících ze scény podle na vteřinu přesně odhadnutelného harmonogramu. Tolik jsem si přál, aby v tom člunu, co zmasakruje asi 50 lidí neseděl nějaký anonymní hajzl, ale Elizabeth Shue (gratuluju k působivému comebacku) spěchající přes mrtvoly zachránit své děti. Snad příště, protože Aja, jehož filmy mě přes zajímavé momenty do teď vždy smrtelně nudily, má od včerejška mou plnou důvěru. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tenhle film udělaly dvě věci. Nahé kozy a nekončící masakr. Zatímco první faktor prokládal celý film a suploval tak nulový scénář, druhý přišel až po půlce filmu a dokonale změnil mé hodnocení této "perly". Vidět deset minut tuny krve, masa a totální chaos bylo zkrátka zábavné. Vrcholem celé show byl jednoznačně "výlet" mladého bukanýra, který svým motorovým člunem rozsekal to, co ryby nezvládly. Tenhle film je především komedie a doba, kdy Čelisti děsily masy lidí jsou pryč. Film, který ukazuje sežrání penisu a následné vyblítí ho s odkrknutím na kameru, se ani vážně brát nedá. :-)) Puberťáci jistě stanovali celou stopáž filmu, všude se třásly zadky, mohutné prsy se plácaly o vodní hladinu, z mokrých ženských těl se lízal alkohol o sto šest, prostě rodinný filmeček na Vánoce po rozbalení dárků. 68% 10.10. 2010, 301. komentář. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Film o masožravých rybách se záhy proměnil ve film o bujarých kozách Z málokterého snímku máte pocit, že si režisér utahuje ze svých sponzorů, jako právě ze snímku Piranha 3D. To byl postřeh pro fanoušky na vyšším levelu. Nyní postřeh pro milovníky hororu. Když se modrá laguna zalije krví a mladí lidé umírají v nepředstavitelných bolestech a situaci ještě zkomplikuje idiot s motorovým člunem, poznáte, že se díváte na opravdu dobrý film. Postřeh pro náhodné návštěvníky kina. Chlapci, budete-li mít pocit, že vás během filmu něco tlačí v kalhotách, buďte bez obav, to brzo přejde. Přehoupnete se do druhé půlky filmu, kde ty kozy už jen ohlodávají ryby a ke dnu pomalu klesají jen pytlíčky se silikonem. Dívky, budiž ty klesající ohlodané pytlíčky se silikonem jakési zadostiučinění pro vás. Pro vyznavače režiséra Aji povinnost. Pro následovníky Ashtara Sherana povinnost. Pro meditativně založené lidi konvertující k buddhismu něco, co vám změní vnímaní vašeho harmonického světa. Pro všechny ostatní, průměrný horor se střední dávkou napětí, lehkou nápaditostí a poněkud přehnanou zvráceností. K tomu ještě malá krvavá kapka humoru. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak to byl teda odvaz. Kdo by to byl čekal, takový cool horůrek s fajnovou hudbou a zabijáky, které nic nezastaví. Pár scén je divných a nelogických, to se dalo čekat, ale zábava to je skvělá. To si radši pustím tenhle 88 minutový film našlápnutý krví, akcí a pařícími lidmi, než nějaké nudné, uspávací veledílo. Neviděl jsem to ve 3D, ale věřím, že to musela být paráda. Jedna scéna s částí těla "Jerryho O'Connella" musela být v kině vážně zajímavá. :-D 70% UPDATE 2021: Já měl asi tenkrát zatmění ne? 50% ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Snímek startoval ve 2 470 amerických kinech s obratem $10,1 milionů. Celosvětově snímek pak nasbíral $81,5 milionů. Rozpočet přitom činil $24 milionů. (pavlikv)
  • Předtím, než Jake opustí sourozence, říká jim: „Nezvedejte telefon, neotevírejte dveře, a neopouštějte dům." Přesně tahle věta, jen v jiném pořadí slov, se vyskytuje jako motto na plakátu k filmu Vřískot. (SidneyP)

Reklama

Reklama