Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (804)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Viděna "2D" verze. Pokud jsem Ajův minulý snímek nazval nářezem, přemýšlím, jak nazvat Piraňu. Možná krvavá blbost, která udělá každému chlapovi radost (i když u jedné scény fakt nevím… :-)) a má rozumnou stopáž? Jo, krvavá cypovinka, to bude ono. Vlastně, ono je to jedno. Nazvěte si to, jak chcete, faktem ale zůstává, že Aja si upevňuje svou pozici krále hororů (nebo v tomto případě, krále masakrů). Jo, Aja v tom umí plavat… Vidět to v 3D, tak možná umřu štěstím nebo možná ne, kdo ví. Každopádně pochybuju, že letos uvidíte něco krvavějšího v našich kinech. Při hodnocení se držím slov, která tam pan režisér říká (dovedu si představit i Aju, jak tuhle větu zrovna u tohohle filmu pronáší): Lidi, netočíme tu drama, točíme tu porno. Takže já to nehodnotím jako drama, ale jako po… řádně krvavý snímek. Po druhé projekci to možná bude za plný počet, zatím tu nechám 80 % s tím, že přeci se mi ta Zrcadla líbila více. P. S. Kelly Brook je BOHYNĚ! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Film o masožravých rybách se záhy proměnil ve film o bujarých kozách Z málokterého snímku máte pocit, že si režisér utahuje ze svých sponzorů, jako právě ze snímku Piranha 3D. To byl postřeh pro fanoušky na vyšším levelu. Nyní postřeh pro milovníky hororu. Když se modrá laguna zalije krví a mladí lidé umírají v nepředstavitelných bolestech a situaci ještě zkomplikuje idiot s motorovým člunem, poznáte, že se díváte na opravdu dobrý film. Postřeh pro náhodné návštěvníky kina. Chlapci, budete-li mít pocit, že vás během filmu něco tlačí v kalhotách, buďte bez obav, to brzo přejde. Přehoupnete se do druhé půlky filmu, kde ty kozy už jen ohlodávají ryby a ke dnu pomalu klesají jen pytlíčky se silikonem. Dívky, budiž ty klesající ohlodané pytlíčky se silikonem jakési zadostiučinění pro vás. Pro vyznavače režiséra Aji povinnost. Pro následovníky Ashtara Sherana povinnost. Pro meditativně založené lidi konvertující k buddhismu něco, co vám změní vnímaní vašeho harmonického světa. Pro všechny ostatní, průměrný horor se střední dávkou napětí, lehkou nápaditostí a poněkud přehnanou zvráceností. K tomu ještě malá krvavá kapka humoru. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Piraňa, kozy, kozy, kozy, piraňa, kozy, kozy, piraňa, krev, krev, penis, krev, piraňa, konec. Béčko jak hrom, které se po většinu času nebere ani trochu vážně, takže divák znalý zaběhnutých stereotypů zvířecích hororů se může spokojeně bavit, popřípadě v první polovině stopáže obdivovat krásy, ehm, přírody. Český dabing oné relativní komediálnosti jen a jen přidává, Piranha tak místy opravdu působí jako třicet let stará naivní - ale upřímná - blbina bez ambicí. Což je všechno fajn, Aja se při natáčení určitě dosyta vyblbnul, ale když v Haute Tension a THHE (a vlastně i v Mirrors - když přivřu obě oči) skvostně pracoval s napětím, byl jsem spokojenější. Takže i když oním závěrečným patnáctiminutovým plážovým masakrem dokazuje, že na poli gore dnes nemá výraznější konkurenci, je pro mne Piranha mírným zklamáním. A 3D nestojí vůbec za řeč, jen tak mimochodem... 7/10 ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Aja - je Môj miláčik a ON TO vie. Tu ale zablúdil do mútnych vôd, z ktorých by som by som Mu tie rybičky dopriala priamo do vane ! Vadí Mi totiž ten Jeho trendový Hollyúd vizuál , ktorý Mu nesvedčí ! Obligátne , počiatočné blahblah sa dá odpustiť ( klipovitý štýl už pomenej a červenú pritom vynechám - tej je dostatok inde - v Animal shock sa toho veľa neudeje - preto škoda tej energie ). Aj preto Mi je ľúto , že práve On naletel na tému , ktorá je prečerpaná. Tú krv mal natankovať a vyliať ju v inom snímku. ALE rešpekt za odvahu premasírovať rybky do nového formátu a preliať ich do nového milénia ! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Chci se tam vrátit! Ne na nudnou kýčovitou Pandoru, vy pitomci, ale na to jezero se surreálným permanentním megamejdanem slečen v bikinách! Celá POBŘEŽNÍ HLÍDKA najednou působí jen jako trajler na první půlku tohohle bijáku, po které se rozjedou památná, nečekaně masivní, nápaditá a nepříjemná jatka, kde jedna chuťovka střídá druhou (mým favoritem jsou vlasy namotané do lodního šroubu). A která mi kazila jen hrozná černobílost postav, navíc odcházejících ze scény podle na vteřinu přesně odhadnutelného harmonogramu. Tolik jsem si přál, aby v tom člunu, co zmasakruje asi 50 lidí neseděl nějaký anonymní hajzl, ale Elizabeth Shue (gratuluju k působivému comebacku) spěchající přes mrtvoly zachránit své děti. Snad příště, protože Aja, jehož filmy mě přes zajímavé momenty do teď vždy smrtelně nudily, má od včerejška mou plnou důvěru. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Filmoví tvůrci museli scény na moři kvůli nepřízni počasí natočit během dvou týdnu, zbytek byl pak dotočen v ateliérech. (dan.pacino)
  • Hned po komerčně úspěšném otevíracím víkendu v USA se začalo mluvit o možném pokračování, které se již po pár týdnech potvrdilo. (pavlikv)
  • Původně byl film natočen ve 2D. Do formátu 3D byl předělán až v postprodukci. (darek kartac)

Reklama

Reklama