Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (804)

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborný eco horor úlet a šialená gore jazda k tomu. Troška pomalší rozjazd, ale keď konečne zúbkaté rybičky dostanú hlad a nájdu si lákavý zdroj potravy, tak sa kolotoč rôznych nechutností s prímesou veľkej dávky humoru už nezastaví (scénka s odhryznutým penisom...). K celkovému dobrému dojmu treba ešte prirátať pekné baby a pár dráždivejších záberov, hlavne v spojitosti s fotením na lodi. Preto aj napriek minimálnemu napätiu celkom spokojnosť. 70/100 ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Mám asi slabost pro Aju, protože nijak jinak si nedovedu představit, že se mi to tak líbilo. Jenže Aja má ten dar podat jednoduchou a mírně slaboduchou zápletku tak zábavně, jako nikdo jiný. Krví nešetřil ani tentokrát a rozhodně tak předčil Hory mají oči. Pravidlem je dokonale padnoucí hudba. Příjemně mě překvapila celá sekvence dvou nahotinek dovádejících pod vodou za doprovodu Flower Duetu, která má skutečné poetično, ač jde paradoxně o natáčení porna. Místy je to vskutku značně znechucující a ten moment s neslavným skonem O'Connella tomu dodal korunu. U Aji je ale vidět, že všechno bere tak trochu s nadsázkou, což je mu jen k dobru. Rozhodně na jeho filmy vždycky dlouho čekám, potom jásám a potom zase dlouho čekám na další. Aja nezklamal ani tentokrát. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní zábavnej horor, co se nebere vážně. Bavila mě první půlka s mega plážovou party. Všude samý holky v bikinách, prostě letní pohoda. To natáčení porna, kde se nešuká bylo fakt směšný a prostě jsem se bavil. Samotný piraně a ten plážovej megamasakr byl zvládnutej na jedničku. Přesto se o největší chuťovku postaraly vlasy zaseknutý za lodní šroub a ne piraně. Mno a povinná finální scéna...paráda. Aja prostě zase nezklamal. Jedinou a důraznou výtku mám k 3D. PROČ?!!! Bylo tam úplně ZBYTEČNÝ a hlavně ŠPATNÝ. Dění na plátně jen znepřehlednilo a film by byl bez toho mnohem lepší. Každej není James Cameron a cpát 3D všude, jen abych vydělal víc peněz když to s tim neumim natočit je blbost. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Piraňa, kozy, kozy, kozy, piraňa, kozy, kozy, piraňa, krev, krev, penis, krev, piraňa, konec. Béčko jak hrom, které se po většinu času nebere ani trochu vážně, takže divák znalý zaběhnutých stereotypů zvířecích hororů se může spokojeně bavit, popřípadě v první polovině stopáže obdivovat krásy, ehm, přírody. Český dabing oné relativní komediálnosti jen a jen přidává, Piranha tak místy opravdu působí jako třicet let stará naivní - ale upřímná - blbina bez ambicí. Což je všechno fajn, Aja se při natáčení určitě dosyta vyblbnul, ale když v Haute Tension a THHE (a vlastně i v Mirrors - když přivřu obě oči) skvostně pracoval s napětím, byl jsem spokojenější. Takže i když oním závěrečným patnáctiminutovým plážovým masakrem dokazuje, že na poli gore dnes nemá výraznější konkurenci, je pro mne Piranha mírným zklamáním. A 3D nestojí vůbec za řeč, jen tak mimochodem... 7/10 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

film si alespon na nic nehraje a dává přesně to, co se od něho očekávalo, okořeněné Ajovym smyslem pro režii. Závěrečný masakr znechutil pořádně, předchozí polovina byla mnohdy pastva pro oči (mořské panny), ale více jako 3 hvězdy to nejsou a nikdy nebudou. Tenhle typ hororu asi pro mne nebude, ačkoliv se při sledování tupých až nervydrásajících výkonů některých představitelů ve mne touha po brutálním násilí párkrát projevila. PS: Ta Jessica Szohr (WTF?) je ovšem opravdu fajn ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Filmoví tvůrci museli scény na moři kvůli nepřízni počasí natočit během dvou týdnu, zbytek byl pak dotočen v ateliérech. (dan.pacino)
  • Snímek startoval ve 2 470 amerických kinech s obratem $10,1 milionů. Celosvětově snímek pak nasbíral $81,5 milionů. Rozpočet přitom činil $24 milionů. (pavlikv)
  • Jim McBride alias Mr. Skin na svojej webstránke mrskin.com každoročne zostavuje okrem iných rebríčkov aj taký, ktorý pozostáva z 10 najlepších nahých scén roka. Expertov z mrskin.com v roku 2010 najviac zaujala herečka Kelly Brook v horore Piraňa 3D. Britská modelka si v snímke užíva spoločné „plavkové“ chvíle s blondínkou z pornobrandže Riley Steele. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama