Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 579)

Shit 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se tu špatně srovnával s tim, že zrovna největší honimír posledních let Michael Cera tu má hned několik holek a všechny šmejdy tu řeže, ale ten videoherní styl jakým to je natočený to všechno smazává a dostává to do takový absurfní polohy, kdy ani nevadí ,že tu zrovna Cera dělá nějaký šílený kung fu kopy, jelikož to působí prostě jak mortal kombat nebo street fighter před patnácti lety na nějakým automatu, což bylo nprosto dokonalý, navíc teplej Kieran Culkin nemá chybu a americkej Jan Čenský Brandon Rauth si tu střihnul úžasnýho vegan-záporáka. Akorát ja bych si vybral Ellen Wong, ale to už je jiná kapitola, každopádně Edgar Wirght originálníma nápadama teda nešetřil ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 8.1/10] | me: No paráda, z ničoho nič takáto vecička. Čakal som niečo zaujímavé, ale dostal som snáď ešte viac. Film je proste zábavný (ale úplne inak), je nekonvenčný, je iný ale čo je hlavné - je výborný. Kamera, efekty, strih + humor a hudba sú dokonalo vyvážené. Posledne som sa takto potešil KICK-ASS. Veľmi zriedkavo sa rodia takéto netradičné a výnimočné filmy a o to viac poteší keď sa jedná o komédiu. Od začiatku až po koniec je to plné výborných gagov (rôzného druhu), pričom ten ďalší vždy prekvapí a to je už zriedkavosť. Fakt dobrá zábava. I have to go pee due to boredom. [4 a pol*] ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// I am in lesbians with this movie. Geekasmus na ntou, perfektní hudba, liga sedmi evil ex's, combo, NEGA SCOTT, gay spolubydlící, hot sister, hot dcera Johna McClanea s barveným hárem, Chris Evans going for Oscar .. chybělo tomu vůbec něco? V podstatě by stačilo jen ubrat na protahování akčních scén a přidat na románku mezi ústřední dvojicí a šel bych na pět :) takhle "pouze" - 80% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Michael Bacall, Edgar Wright .. Mne samotného silně překvapující podívaná a hotová exploze grafických nápadů. No a samozřejmě tu mám Mary Elizabeth Winstead (!) a po ní velice zdařile vtipný Kieran Culkin. Ano, takový "skoro Speed Racer" roku 2010 se všemi jeho klady i negativy. #85$%. _ BlackBox Projekce. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šílenost !! Ačkoli Scotty mi sympatický nebyl, tak jsem ho Překousl .. Film poskládaný z Počítačových Her, například jsem zaregistroval Tekken, takže krásná Nostalgie ! Na to, že je to teen Komedie, mi vadilo, že tam nehrála ani jedna Krásná Slečna, Ve filmu nebyla ani jedna Šukačka !! Ale za Originalitu mu čtyřku Šoupnu ! Ale u mně to je za 65 %. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (67)

  • Ve filmu je možné zahlédnout, jak jedna z postav nosí tričko s logem komiksu "Punisher". Představitel Punishera Thomas Jane z filmové adaptace Kat (2004) se zde objeví coby člen veganské policie. (dickens)
  • Brie Larson (Envy Adams) brala inspiraci pro svoji roli ze sledování porno hereček během předávání cen za filmy pro dospělé. (LucasAbelle)
  • Ve scéně, kdy bojuje s Matthewem Patelem (Satya Bhabha), má Scott Pilgrim (Michael Cera) na sobě triko "Plumtree". Plumtree byla kanadská popová dívčí skupina, která nazpívala písničku "Scott Pilgrim". (hejcoze)

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama