Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak Kevin Smith mě zase jednou velice potěšil. Seriál o klukovi, který pracuje pro Ďábla a vrací zpátky do pekla uprchlé duše, je překvapivě mnohem více zábavný než by se na první pohled zdálo. Po prvních pár epizodách mi to přišlo jako docela dobrá oddychovka, teď to mám ale s každým přibývajícím dílem čím dál radši. Super hlášky, originální lapače démonů a hlavně fajn postavy, to jsou hlavní klady tohoto seriálu. A hlavně Ďábel s tváří Raye Wise je naprosto boží, stejně jako hrdinův nejlepší kámoš Sock, kterej má vždycky hustý hlášky. S Chuckem je to asi nejlepší nový komediální seriál této sezóny a už se nemůžu dočkat dalších dílů. Fakt super, ale tu jednu hvězdu si ještě pro jistotu nechám v záloze ;-) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že tohle režíruje Kevin Smith, tak jsem se na to musel podívat a nelitoval jsem toho. I když tento žánr nenabízel moc možností, co se týče chytání duší. Někoho by to možná nudilo každý díl jen samé chytání uniklých duší z pekla, tak přesto se tato příchuť neotřepala a dlabal jsem dál každý díl, protože vždy se přišlo s něčím novým, jako třeba zajimavý lapač duší, který se v každém díle měnil na něco zajimavého. Postupně to chytání přešlo trochu do pozadí a děj se začal více věnovat hlavně hlavní postavě Sama, jeho dívky a jeho dvou kámošů, což je dobře. Strašně mě mrzí, že už se tohle nebude vysílat a tak ten konec je krapet otevřený. No, musím doufat, že se seriál oživí, aby se natočila ještě alespoň jedna série. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Sam Oliver pracuje ve skladu, s kamarády Sockem a Benem chlastají, flákají se a vymýšlí ptákoviny a už spoustu let tajně touží po kamarádce Andi. Když je mu ovšem 21 let, dovídá se, že jeho rodiče prodali duši ďáblovi a on pro něj teď musí makat - chytat uprchlé duše z pekla. Pokaždé dostane úkol, nástroj a poté příslušnou duši odevzdá. Sleduje se to skvěle - je to totiž hlavně komediální, skoro až sitcom - člověk sleduje co ty paka zas vymyslí, vyvedou nebo jen poslouchá ty jejich kecy. Navíc je tu opravdu hafo skvělých postav - nejlepší je pochopitelně flákač, hovado, občas idiot, ale vynikají kámoš Sock a pochopitelně hustopřísnej ďábel, kterej fakt nemá chybu. Jejich vzájemné scény se Samem patřík tomu nejlepšímu ze seriálu. Ale i ostatní - magorský šéf Ted, flegmatická úřednice Gladys nebo třeba dvojice vystylovaných homosexuálních démonů - ti všichni jsou k sežrání. V druhém plánu jsou mnohokrát výborní záporáci dílu, především v první sérii a skvělé akce na konci. No a v druhé sérii se nenápadně přidává spousta vztahových linií (hlavně problémy Bena a démonky Niny nemají chybu), rozjíždí se pár skvělých příběhů a ve finále je vše víceméně uzavřeno (až na to nejpodstatnější - bohužel). Mínusy? Snad nic, jen takový ten pocit, že nejsleduju nic velkýho, ale jen takovou zábavnou blbinku. Z konce mi ale bylo docela smutno... ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy a seriály, kde se nemusí až tak moc přemýšlet, keré neřeší jenom ty nejdůležitější životní a celosvětové problémy, ale kde se mohu od srdce zasmát a spolu s hlavnímy hrdiny přemýšlet nad nějakou tou skopičinou. A právě to pozitivní mě nabídl tento seriál, a já jsem mu za to vděčný. Po prvních 10 dílech hodnotím 4. Jooo, a Ray Wise je jako Ďábel naprosto dokonalý - dost mě připomíná naše V.I.P. spoluobčany v oblecích, které také nemám rád. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

To co po prvním díle vypadalo jako naprostá pecka, se postupně rozmělnilo v táhlé a opakované nudné nic které ani pár slušných hlášek nezachránilo. Postava ďábla se nikam neposunula, zápletka jednotlivých dílů se trapně opakovala, děj stagnoval. Předčasné ukončení seriálu je zcela pochopitelné. Za mne 45% za první dva díly. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama