Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle sakra JO!....... Včera večer jsem si udělal takový menší Ďáblův marothón. Koláč, zbytek Kofoly a pár brambůrků sice vzali při sledování za své, ovšem když se člověk dívá na podobně pekelnou jízdu, tak se musí počítat s tím, že mu vyhládne. A že ta jízda byla výtečná! Ano, sice chvílema natahovaná, ale když vás seriálem provází originální postavičky, jejichž osudy vám nebudou lhostejné, je napůl uvaříno a taky zaděláno na jeden z nejoriginálnějších seriálů poslední doby. Mám rád, když je, ať už ve filmu nebo kdekoliv jinde, nějaká postava, které věříte každé slovo a při jejíž dedukcích a nebo popřípadě lží máte skřížený ukazováčky a prostředníčky z toho důvodu, aby postava v seriálu vydržela co možná nejdéle. Prostě fanouškovství na entou. V mém případě se jedná právě o zmiňovaného ďáblisima, který není vzorem všech ctností a co je nejlepší, nejedná se o průměrného syna satanova. Není to takovej ten camrák, který plivne a okolo se zjeví pára a modlitební svíčky. Místo utíkání před krucifixem a peří se tenhle "člověk" soustřeďuje na momenty překvapení, dbá o to jak vypadá a navíc má uhrančivý pohled Raye Wise, takže nemám námitek . Mám tenhle seriál rád a vážně uvažuji o tom, že podobné večerní maratony bych si zopáknul. Bohužel sledovanost tohoto seriálu byla v Americe pramalá, takže STOPKA byla více než jasná. Škoda. P.S. Rakovinu na tebe U-Milujeme Muzikál ze střední-S- Paris Hilton je náše Matka Tereza-A- Kvalitní seriály sabotujeme!!!!! ()

NeosinneR 

všechny recenze uživatele

Je smutné, ako skončí väčšina nových amerických seriálov. Dve série a potom to zrušia bez nejakého poriadného ukončenia. Nuž čo, musíme si vystačiť s polotovarmi. Každopádne, seriál to bol dosť podarený, pri pilotnom diely som sa nasmial viac ako pri Prcičkách, postupne sa kvalita trochu zhoršovala, ale nič, čo by sa nedalo stráviť. Veľmi sympatický herci. Škoda len toho zrušenia. ()

Reklama

cubajz 

všechny recenze uživatele

vtipný, ale nepříliš nápaditý seriál, který v každém dílu opakuje stejné schéma "hrdina si domluví rande - objeví se satan a řekne mu, že místo rande musí ulovit uprchlou duši - hrdina obdrží nějaký , na první pohled nepoužitelný, lapač - zalže dívce - uloví uprchlou duši - usmíří se s dívkou". Ale jako nenáročná oddechovka to funguje skvěle.. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

To co po prvním díle vypadalo jako naprostá pecka, se postupně rozmělnilo v táhlé a opakované nudné nic které ani pár slušných hlášek nezachránilo. Postava ďábla se nikam neposunula, zápletka jednotlivých dílů se trapně opakovala, děj stagnoval. Předčasné ukončení seriálu je zcela pochopitelné. Za mne 45% za první dva díly. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Chytlavý fantasy seriál, jehož největší předností jsou skvěle napsané charaktery, humor a představitelé v nich obsazeni. Narozdíl od většiny místních odborníků jsem žádné typické prvky humoru Kevina Smithe nezaznamenal, vtipný to seriál opravdu je, ale daří se to i bez sprosťáren, drog, sexu a téměř všeho synonymního Kevinově stylu. Hlavní hrdina Sam je smolař, kterému rodiče prodali duši, už tenhle fakt musí trochu sympatií vyvolat. Navíc jeho dětinské (ne)snažení o překrásnou Andy je tak milé, že jde o hlavní, pomyslný držák bez něhož by u prvních šesti až sedmi dílů vydržel málokdo. Po rozpačitém začátku kde jsou všechny díly takřka totožné, se ovšem rozjede hlavní dějová linka a Reaper v následných dvaceti dílech naplňuje svůj až kultovní potenciál. Dopomáhá k tomu hlavně Ray Wise, kterého elegantní, hláškující ďábel zprvu skřípal, ovšem jen proto aby se v následujích epizodách stal, tou nej postavou a to i v konkurenci Socka (Tyler Labine), Samova ultrašílenýho a megavtipnýho kumpána. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama