Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 1

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka prvého dielu, ja som sa bavil, bol to fajn nápad a svižná animovaná akcia. Ale toto bolo čo? Animácia otrasná už od prvých minút, a vôbec, celý film mi prišiel neskutočne bezvýznamný a prázdny. Ten bezduchý dej ktorý Besson prezentuje má neskutočne chaotický a naťahovaný spád a jeho náplň sa odohrá v posledných dvadsiatich minútach. Toto má byť rozprávka pre deti? Už aj tie poznajú že tento film je jedna velká zbytočná nuda. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku obrovské mínus za to, že to začalo hned animovaně a já tak nemohl být svědkem Arturova přesunutí do světa Minimojů. No tak tohle mě napadlo hned na začátku a zapsal jsem si to, abych to nezapomněl. Ovšem hned posléze jsem zjistil, že bych měl více trpělivý a chvíli si počkat, a to si budu pro příště pamatovat. Protože Arturův přesun se konal. Každopádně jsem čekal něco víc, po 40 minutách se nic nedělo, po hodině se také nic nestalo, ale až 20 minut před koncem se tam objevil Maltazard. To mě už napadlo, že asi to skončí otevřeně a třetí díl bude pokračování. A také že jo. Žádný boj se nekonal, bylo to jen příprava na třetí díl, který bude doufám daleko lepší. No jinak co se týče tohohle, tak to na mě působilo nějak zmateně a místy přehnaně a trošku i nelogicky. Třeba tolik cavyků při pokusu o zabití včely? A nemá včela při bodnutí uhynout? Navíc je velice pozoruhodné, že určitě všichni v tomhle filmu fandíme včele, aby jí nezabili, přitom v normálním životě by nikdo z nás ani neváhal a včelu ihned majznul. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Animace hezká, leč málo platná, když původní atmosféra je ta tam a kouzlo se vytratilo. Tento díl už není pro děti. Je pro pana Bessona. Díl je jedna velká akční jízda, to jo, ale bez řádného vtipu, dětského pohledu a dospěláckého porozumění. Vyvolával ve mně dojmy jako např. "Taxi, taxi". Proto to nefunguje, jak by mělo. ()

Illioplius 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda je viac než dosť. Film totálne o ničom. Zbytočné šaškovanie s černochmi po takmer celú dobu, no najmä na začiatku, potom zase šaškovanie s rodičmi, ktorých sa tvorcovia rozhodli voči prvému dielu značne poľudštiť… skrátka je to nesmierne prázdna a plytká fraška bez deja. Nejakých desať minút pred koncom som sa pozrel na časomieru, reku že by sa už konečne mohlo čosi začať diať. Bol som zaskočený, že film je už pri konci a ono sa skutočne skoro nič diať nezačalo. To nehovorím o nepochopiteľných prvkoch, občas dokonca nelogických. A ani tú Seléniu nám poriadne neukázali… škoda reči. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pro druhý díl se podařilo splašit alespoň ty hlavní herce, bez kterých by to nešlo. Vrátil se Freddie Higmore, jeho babička Mia Farrow, no a pokud se týká těch kreslených, tak ti se vrátili všichni, jen s jinými hlasy. Selenia získala hlas Seleny Gomez, která má blíže ke své postavě i jménem, navíc je stejný ročník jako Freddie Higmore. Maltazard dostal hlas Lou Reeda, což také není k zahození, hlasově se ve filmu projevuje i polovina Black Eyed Peas - Will i Am a Fergie. Proč mluvím tolik o zajímavých hlasech? Protože tenhle film doslova nesnáším. Čekal jsem, jak ten docela zajímavý příběh bude pokračovat, ale místo jakéhokoli pokračování jsem dostal jenom natahovanou kaši, kde se vůbec nic nestane. Celé to stojí na tom, že Maltazard se chce dostat do světa lidí, což se mu nakonec povede, u toho se končí a divák musí čekat na poslední díl. Je to škoda, kdyby se z toho udělala jen duologie, možná by to dopadlo lépe a nemusela z toho být taková prázdná slátanina. Kvůli těm hercům mě to vážně mrzí, i kvůli tomu světu, který vypadal hodně cool, ale "Arthur a Maltazardova pomsta" je naprosto o ničem. A co vlastně má být ta pomsta? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/06/past-na-zraloka-21-jump-street.html ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama