Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Yancl 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení ve formě stokrát viděného .. typická povídačka ze školního prostředí ve stylu 'klasicky-americky'. Jenže tahle ptákovina má šmrnc a nepostrádá ani příjemný humor, ani legrační scénky. Pěkně z lehounka komicky, přitom svižně a srandovně, okořeněné jemnou romantikou a happyendem jako z pohádky. K tomu příjemná atmosféra poskládaná především z krásných slečen a partou odpadlíků, kteří jsou hlavním vtipným tahounem celého filmu. [73%] ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Milá teenagerská komedie s patřičnou dávkou nadsázky a humoru. Připadala mi vždy mnohem vtipnější a výchovně přijatelnější než přisprostlé filmy typu Prci, prci, prcičky. Mým studentkám se příběh líbil, protože je mezi nimi přece jen více těch chudých ošklivých káčátek, než bohatých krásných labutí. Představuje jejich splněný školní sen. Jako mladá jsem k Popelkám taky patřila, proto jsem si tento nenáročný snímek oblíbila. Dneska pominu herecké výkony a další technické atributy filmu a budu hodnotit jako ty holky o dvě generace mladší. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Královna ročníku není teenager komedii „prcičkovského“ střihu, ale spíš taková studentská Pravá blondýnka a to především díky účinkování „Chiky“ Bynes. Klasické středoškolské rozdělování do množin obdivovaných sportovců, podivínských šprtů nebo sexy roztleskávaček navlečené do podoby moderní Sněhurky (nechybí princ, zlá královna, trpaslíci ani Sněhurka samotná) s nezbytným klišé endem – vhodné pouze pro Amanda fans. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela tradiční a obyčejná teenagerovská romantika s příjemnou Amandou Bynes, nafintěnými tupými kráskami a prostými, leč dobrosrdečnými losery. Nepřináší nic nového, než co jsme mohli xkrát už vidět, včetně závěrečného podtrhu, prokouknutí, nápravě a samozřejmě dobrého konce. Jako poklidná zábava pro deštivý podvečer proč ne. Hudba: Deborah Lurie ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jasně, trošku klišovité téma konfrontace outsiderů s elitou, kdy ousideři samozřejmě vyhrajou. Asi jsem měl nějakou divnou náladu, ale já se v tom filmu celkem našel. Navíc, hodnotím v rámci tohoto typu filmů vysoký naprůměr, a proto hodnocení jaké můžete vidět. Mě se to líbilo - no co, holt jsem mimoň, ale já se u toho bavil :) P.S. Ten slovenský název je ale opravdu bravurní. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama