Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl se mi líbil ještě mnohem víc než ten první a docela dost si z něj i pamatuji, a to jsem ho viděl už tak dávno. Španělští ptáčci, shromáždění Kukluxklanu, návštěva černošského městečka, rasistický super agent. To vše dohromady dává komedii, u které jsem se až nečekaně skvostně bavil. Z mého pohledu jasné 4*. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Ooh Wee Mark Ronson featuring Nate Dogg, Ghostface Killah, Trife & Saigon ,2. My Dick Mickey Avalon ,3. Cappuccino The Knux ,4. Check Yo Self (The Message Remix) Ice Cube ,5. My Stoney Baby 311 ,6. Chinese Baby Viva La Union ,7. Nothin' But A Good Time Poison ,8. P***y (Real Good) Jacki-O ,9. It's So Hard to Say Goodbye (To Yesterday) Boyz II Men ,10. In the Beginning K'Naan ,11. Gospel Weed Song Bizarre ,12. All That I Want Curtis Murphy Syndicate ,13. The Merkin Medley George S. Clinton, ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak celkem překvapení do pokračování jsem se nijak nemíchal a snažil se mu vyhýbat, ale jak už bývá zvykem tak jsem byl velice překvapen, Cho a Penn jsou borci a Harris je frajer. Sice je pravda že tady padne celkem dost trapností, a fekálního humoru přibylo požehnaně, ale i tak se objevý sem tam výbornej vtip. Nápad a provedení mě stále baví a patálie do kterých se dvojice dostane nemá chybu. Jen škoda té zamilovanosti která mi tam nepadla a vidíme ji v každém romantickém filmu. Ale každopádně jsem se bavil stejně jako u jedničky. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Snad ještě lepší než 1. Tady je kvůli šlukovce v letadle pošlou do Guantanama. Tam poznají španělské ptáčky. Po útěku následuje party dole bez. Pak potkají zhoubovaného Neila Patricka Harrise, který hraje sám sebe. Potom jdou do bordelu a dál už si to nepamatuju. "To je urážka! Naše rodina tu žije již po dvě generace. Pane, mluví nějakým neznámým dialektem, ale říkali, že se budou bránit." :D ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $38,108,728Tržby Celosvetovo $43,493,123Tržby za predaj DVD v USA $24,025,819 //počet predaných kusov 1,106,303║ Čo sa to stalo??? z dobre zabávajúcou a neskutočne dobre fungujúcou dvojicou z prvého filmu, toto je len jeden veľký nudný a nechutný bordel, sakra. /20%/ ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Z celkovej dĺžky filmu 103 minút strávia Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) na Guantanáme iba 5 minút a 33 sekúnd. (m.a.t.o.)
  • Když si Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) svítí ve sklepě zapalovačem, mají stíny na jejich obličejích jiný zdroj světla. (Pyron)
  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama