Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Děj začíná tam kde skončila jednička, při cestě do země tulipánu ovšem nastane problém s teroristy a tak se všechno vyvine trošku jinak, celý film potom sledujeme další bláznivou pouť Harolda a Kumara, která jedničku podle mého názoru ještě převyšuje. Spousta vtipů, výbuchy smíchu, hodně často fórky balancují na hranici únosnosti, ale když si tuto komedii pustí otrlejší divák neměl by mít žádný větší problém. Pekelná jízda, dvojnásobně nabitá oproti prvnímu dílu. 10/10* ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vedle prvního dílo výrazně slabší, přeci jen fekální humor je potřeba dávkovat s mírou a tu tvůrci filmu zjevně neznali. Na druhou stranu, v některých momentech jsem opravdu řval smíchy (zásluhu měl zpravidla kamenný výraz Johna Cho) a především - celá ta přehlídka všech možných forem americké xenofobie, zabedněnosti, rasistických předsudků a omezenosti je tak úžasně trefná, že se až divím, že to nezakázali... Vydírání židů při výslechu je scéna roku!!! No a takový Neil Patrick Harris na jednorožcovi... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $38,108,728Tržby Celosvetovo $43,493,123Tržby za predaj DVD v USA $24,025,819 //počet predaných kusov 1,106,303║ Čo sa to stalo??? z dobre zabávajúcou a neskutočne dobre fungujúcou dvojicou z prvého filmu, toto je len jeden veľký nudný a nechutný bordel, sakra. /20%/ ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Palec nahoru za politickou/rasovou/sexuální a jinou nekorektnost. Scénář je však mizerný (jak natáhnout stopáž? dáme tam nějakou tu snovou sekvenci) a podtitul názvu filmu zavádějící (hlavní dva hrdinové stráví v Guantanámu sotva pár hodin). Obvykle mi u podobných komedií nevadí nelogičnosti a hloupé chování postav, ale tady mě vyloženě iritovaly. Jeden příklad za všechny: Harold s Kumarem omylem zacouvají autem do vodního hydrantu, který praskne a začne z něj stříkat voda. Auto je nepojízdné (?), a tak musí H & K utéct (oni nemohou ujet, i když s autem vlastně nic není), protože právě narušili zábavu místního ghetta, které však není tím, čím se zdá být. Nechtějí našim hrdinům rozbít tlamy, nýbrž jim na pomoc přinesou novou rezervu (wtf?!). Chlupy hustě zarostlý penis prostě nemůže být jen chlupy hustě zarostlým penisem. Musí mít podobu Usámova plnovousu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca komédia, ktorá začína presne tam, kde skončil prvý film. Film sa opäť nesie na vlne vynikajúce zábavy v podobe niekedy naozaj trefných a srandovných situácií a hlášok. Dej je opäť správne pobláznený a tvoria spleť výborných scénok, ktoré tvoria jeden fantastický celok. Tento film je ako stvorený pre milovníkov krásnych žien a road tripov ale aj fanúšikov série Prcičiek. Jednotka bola lepšia ale tomuto pokračovaniu by som dal len o nejakých 10% menej. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)
  • Když si Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) svítí ve sklepě zapalovačem, mají stíny na jejich obličejích jiný zdroj světla. (Pyron)
  • Počas práce na tomto projekte zahynul pri autonehode asistent produkcie Carol Trevino. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama