Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (585)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipný a ve všech směrech vynikající animák! :-) Chtěla bych vypíchnout okamžiky, u kterých jsem se od srdce pobavila, ale to bych odvyprávěla skoro celý film. Tak jen namátkou co mě odrovnalo byl prezident Spojených států a jeho tlačítko na Laté :-)) nebo jeho úžasné hudební provedení písničky z filmu Policajt z Beverly hills jako dorozumívací prostředek s vetřelcem :-)) Jeho postava a hlášky byly hodně dobře vymakané! :-) Užasná a vtipná byla i naše monstra, chii :-) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zábavná pohádka protkaná odkazy na staré sci-fi filmy let padesátých. Příběh je pak směsí nejrůznějších ztřeštěných nápadů (za vše mluví hrdinný president a jeho klávesy, červená tlačítka a geniální Bob) a o tom jak se ze zasněné dívky stává žena. Vetřelčí invaze je tu v podstatě jen katalizátorem událostí. To co mě mrzí je, že jsem byl v kině ochuzen o originální znění (Bauer a dr. House v jednom filmu!) a i když byl dabing celkem povedený tak se těším jak si film na DVD vychutnám v originálním znění. E.T. GO HOME! ()

Reklama

Madison 

všechny recenze uživatele

Za filmové odkazy a niektoré vtipné hlášky dávam 2*, ale inak je to tak chaotické, divné a vizuálne odpudivé, že som sa takmer zbláznila od nudy. Aj pri animákoch potrebujem najmä komplexný ucelený príbeh, ktorý vo mne vyvolá záujem aspoň o niektoré postavy a nejaký ten dej a dramatické vyvrcholenie. Viem, že nie všetko by sa malo brať vážne a že tu ide len o snahu preukázať poctu všetkým možným sci-fi béčkam minulého storočia, no mňa to minulo oblúkom. Na zažehnanie negatívnych dojmov si idem radšej okamžite pustiť Tangled a rozplývať sa nad disneyovskou nebeskou romantikou... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Pátého "fíka" si nechávám do zálohy, ale v dabingu to nebylo vůbec zlé, právě naopak. Opět jsem se přesvědčil, že DreamWorks neválcuje Pixar a Disneyho v animaci (dávám jim rok, maximálně dva ;), ale hlavně v zábavnosti. Je to tím, že na rozdíl od pánů s lampičkou si tu nikdo nehraje na animovanou školku, která má vychovávat děti morálními poselstvími podanými na stříbrném podnosu a zasypanými uchcanými výjevy jak ze zlého snu cukrovkáře. Jistě, slabších míst je dost, ale jakékoliv scény s prezidentem, generálem, Bobem a Hmyzosaurem zvládají hlušinu vyvažovat víc než dostatečně. A mám pocit, že v originále to bude stokrát větší jízda. Už jen představa maniakálního smíchu Hugha Laurieho mi rozvybrovává bránici jako geniální hláška "možná nemám mozek, ale mám nápad". 8 s TAKOVÝMHLE plusem. Poznámka na závěr: RealD nakopává konkurenta od Dolby silně do řitního otvoru. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech komerční "hloupá" oddechovka s velkou snahou přidat do animáku "styl doby". Ať už je to levná snaha o 3D zážitek, krize nebo hudební vložka pana prezidenta. Když se to pak vše sečte, je tu hodně primitivní snímek, který mě mockrát nerozesmál a už vůbec nepřekvapil. Přes jakýsi potenciál, který si autoři asi nechávají na další díl (??) tady osobně nevidím skoro žádný důvod na druhé shlédnutí a přestože byla akce fajn, animáky toho už dokázali nabídnout mnohem více... Ukázkový animák do multiplexů, kde mají rodinky z výběru "krvavý horor", "šílené sci-fi", "romantická slaďárna" a "animák pro rodinu" volbu jasnou ještě než koupí 4x velký popcorn a 4x maxi super coca-colu... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Na obřího robota pálí stíhačky typu F-14 Tomcat a helikoptéry AH-64 Apache. (HellFire)
  • Ve scéně v závěrečných titulcích se prezident zeptá, kdo chce zmrazit jeho hlavu. Stephen Colbert, který poskytl svůj hlas prezidentovi, ve své knize „I Am America and So Can You“ detailně popisuje, jak chce ve vzdálené budoucnosti nechat rozmrazit svou hlavu. (HellFire)

Reklama

Reklama