• Chupacabre

Nudný snímek a nudní herci.(2.3.2009)

• Karlos80

Téma manželské nevěry, kolikrát to tady už bylo, kolikrát ještě bude, bohužel v tomto případě pouze podprůměrných kvalit...Obsazení filmu bylo dobré, nicméně slabší výkony..Manželé Krausovi se snažili ale Kraus se do této role podle mě moc nehodil, přeci jenom člověk ho má stále zafiksovaného především jako výrůstka..a Michal Suchánek ve 23 letech? To byla přímo katastrofa:-)(1.3.2009)

HUDBA: Pavel Richter(2.3.2009)

Lehce sentimentální vzpomínka na dobu těsně předlistopadovou. Krausová má lahodný hlas a dobře vypadá, některé záběry si ale režisér mohl odpustit (pohled z nadhledu při telefonování, když Honza odejde z bytu). Pobaví eskadra "mladých" herců v čele s Krausem, Holubovou, Suchošem, Stašovou a metro úchylákem Vašutem.(22.10.2011)

• kingik

Anna se zamiluje do mladšího kolegy svého manžela s kterým otěhotní a řeší tak dilema co bude dál. Ve výsledku hodně nedotažený film na kterém je až příliš znát že vznikl v roce 1988 dokáže nejvíce zaujmout svým zajímavým obsazením.(1.3.2009)

Jsem koukala jak nějaké modely, které ona navrhla se v dnešní době můžou vidět v nějaké určité podobě na dnešních ulicích či molech... :-D :-D :-D (samozřejmě v novější, přenesené vizi)(27.2.2009)

Plusem tohohle filmu je snad jedině Richterova hudba která filmu vytváří atmosféru... Rušivé je naopak předabování Fr.Staňka (který tu není vůbec uveden, ač je to jedna z hlavních rolí...???!!! ) Mirkem Dlouhým... 60 %(15.7.2009)

Manželská nevěra v poměrně sterilním balení. Jana Krausová ale byla v té době opravdu docela pěkná baba a nehrála zde úplně marně, tedy nepředváděla svou jinak obvyklou studii sestry Iny. Nejzajímavější na celém filmu je asi to, že se do své role natolik ponořila, až ji mimo plac ještě před dokončením bijáku uvedla ve skutečnost. Z čehož měl Kraus jistě radost.(30.3.2010)

• Stejšn

Celkově jsem se u tohohle filmu moc nebavil, přišel mi fádní až nudný. Hlavní podíl viny na tom má Jana Krausová, která prostě hrát neumí a celou dobu se (vždycky, v jakémkoliv snímku) tváří pořád stejně. Neodpustím si citaci mojí maminky, která kdysi při premiérovém vysílání seriálu Velké Sedlo prohlásila: " Ta Krausová se pořád tváří jako prdel".(4.3.2009)