Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak vy, ale já jsem v průběhu klíčové akce nepociťovala téměř žádné napětí - skoro jako by ani nešlo o téměř neproveditelnou loupež, ale jen o nevinný čajový dýchánek za ospalého letního odpoledne. Pointa je překombinovaná víc než je zdrávo, leč s ohledem na předchozí vývoj zápletky přináší i poměrně osvěžující rozuzlení. Přesto víc než 3* pro "Zlodějskou partii" neuloupí. P.S.: Permanentně mě vytáčí každá SMSka napsaná či přečtená bez čtecích brýlí, neboť luštění písmenek na displeji mě stojí značné úsilí. Je to sice drobná, leč zároveň dosti nepříjemná komplikace, na kterou jsem si nezvykla - tím spíš, že ještě před pár lety jsem ji řešit nemusela. Takže asi nejsem ten nejvhodnější objekt pro reklamu na iPhone ... a Antonio Banderas ani Morgan Freeman nejsou z těch, kteří by mě dokázali přesvědčit, že se bez něho prostě neobejdu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevinná zlodějská pohádka bez sebemenších ambicí být originální či se zapsat do širšího diváckého podvědomí. Její bytí tak trochu parafrázuje představitele jedné z hlavních rolí Antonio Banderase, který ať je sympatický jak chce, tak jeho krátký bivak na hereckém Olympu se vztahuje již k notně zaprášenému datu (tedy jestli tam někdy vůbec pobýval) a jeho současným vrcholem je propůjčení hlasu kreslené postavičce. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 6/10/// +příjemná dvojice Banderas a Freeman, dobrá hudební melodie, zajímavé a napínavé -dost překombinovaný závěr/// Takový klidnější a klasickým způsobem natočený snímek, jen se spoustou moderních hračiček a moderním způsobem zdolávání nástrah. Příjemná dvojice, přiměřeně akční. Možná neohromí každého, ale jinak je to příjemný oddechoví film./// Celkem 72%/// ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Přestože v téhle zlodějská historce loupí Antonio Banderas a Morgan Freeman, nenašel jsem si k žádnému z nich nijaký vztah a bylo mi po celou dobu v jejich společnosti úplně jedno kdo, co, jak, proč a s kým. Jediné ale co mohu z plna hrdla prohlásit je, že nejvíc z celého filmu se mi líbily Banderasovy sluneční brýle Ray Ban ve kterých byl vidět mikrofon a kamera.... ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Solidná kriminálka, ktorá ale stavia na známych menách hlavne a jedine Banderas a Freeman, ktorých role sú dobré a fajn sa dopĺňajú...film je takým obyčajným tuctovým, vieme čo sa bude diať, nič nás nemôže prekvapiť..ale predsa si to radi pozrieme...ja dávam za 3, ale hlavne je to kvôli hercom...a Radha Mitchell opäť vyzera vynikajúco... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno