Reklama

Reklama

Oblíbení prehistoričtí kamarádi ze dvou pokračování animované dobrodružné komedie Doba ledová se vracejí v dalším velkolepém dobrodružství pro diváky všech věkových kategorií. Tentokrát mamut Manny se svými druhy zavítá do rozlehlého podzemního světa dinosaurů, tolik odlišného od mrazivé říše ledu a sněhu. Je to barevná krajina plná bujné vegetace, ohromných tvorů a tajemných míst. Věčný smolař, krysoveverčák Scrat, má před sebou osudové setkání s krysoveverkou Scratte. Mamutí pár Manny a Ellie očekává první přírůstek do rodiny. Lenochod Sid se dostane do problémů poté, co si založí vlastní rodinu s nalezenými dinosauřími vejci. Šavlozubý tygr Diego zase řeší dilema, jestli se z něj nestává příliš velká měkota. Navíc, když se objeví dinosauři, Manny přestává být „králem džungle“. A také se všichni seznámí s jednookým lasičákem Buckem, který neúnavně loví dinosaury. (HBO GO)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (846)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Úžasňákovi, chodte se zahrabat. Ice Age vám právě sebrala titul nejakčnější animované podívané, jaká kdy vznikla. nejvíc akční, nejvíc přerostlých ještěrů a nejvíc barviček. tolik nebylo ani ve Star Wars 3. Jediné co tomuto dobremu guláši chybí je vtip. A toho povedenho tam opravdu mohlo být trochu víc. Přesto potěšily nové postavy Buck, ta hnusná veverčice, a to roztomilé mamutátko...a taky roztomilí tyranosauříci..No dost zdrobnělin, pro děti opravdu jak terminator 2 pro dospělé a dospívající. Už se nedivím proč to tolik vydělává. V některých momentech sem měl na rozumu: Vždyt to je lepší než jednička, další momenty to vrátily do normálu. Takže Ice Age 1 nej., Ice Age 3 tesne za ní a až daleko za nimi nudný druhý díl PS: A opravdu Scratch je tahoun tehle serie.... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nenasiel som na tejto casti nic, co by sa mi nepacilo, alebo mi vadilo. Skor naopak, bola to skvela zabava, ani chvilku som sa nenudil, na mnohych scenach som sa zasmial, cesky dabing bol velmi kvalitny. Mam tieto animaky rad a pokial funguje aj pribeh a aj humorne dialogy, nemozem a nechcem hodnotit inak. ________ Hlasy hercov: Queen Latifah - (Ellie) +++ Denis Leary - (Diego) +++ John Leguizamo - (Sid) +++ Josh Peck - (Eddie) +++ Simon Pegg - (Buck) +++ Ray Romano - (Manny) +++ Sean William Scott - (Crash) +++ Chris Wedge - (Scrat) +++ Produkcia: Lori Forte, Chris Wedge +++ ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jsou animáky, v kterých je stavebním kamenem plochý a v podstatě nesmyslný příběh, kterému v pohybu pomáhá několik jednoduchých postaviček, z nichž jedna je nejen slavným maskotem již trilogie, ale také nejvtipnější postavičkou posledních let (i když stále dokola dělá to samé...). Ice Age není kvalitou na úrovni Pixarských animáku, ani se nesnaží o jejich dospělost nebo "něco víc", ale je to čistá snaha o zábavný kreslený svět, který má a musí pobavit a vy si za to musíte zaplatit. Když skončí titulky, možná si někdo vzpomene na pár scének, ale za pár dní už asi na minimum a po měsíci jako by ten film ani neviděl. Někomu to vadí, někomu ne. Mě osobně to nepřijde nejšťastnější, ale dokud kluci z Blue Sky vydělávají neskutečné sumy na příběhu "veverky, žaludu a těch pár dalších", tak proč ne... Ještě takové 3 pokračování jistě budou a nic na tom nezmění stále stejné charaktery a čím dál nesmyslnější příběh. Ice age 3 je vcelku zábavný, recykluje cizí nápady i chvílemi vizuál a všechnu tu obyčejnost dokáže okořenit slavnou veverkou a každý je spokojen. Já vcelku taky, ale chtěl bych víc... PS:(spoiler) přidat veverčici je hodně levné a již 100x viděné, ale kdo by těm škaredým veverkám odolal...(spoiler) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná zábava tentokrát s dinosaury, která si drží svou kvalitu. A díky Powellovi se opět dočkáme kvalitního hudebního podkresu. Třetí rozměr je sice prima, ale jakožto jedinec, který již na očích skla nosí nebyl nápad komponování 3D brýlí do filmů zase tak vítaný. Nos to odnášel celkem dost (dvoje brýle jsou na něj už příliš velká zabíračka), ale alespoň jsem poučen a příprava na promítání AVATARA probíhá podle plánu. Bod číslo 1: dát si kontaktní čočky, brýle nechat doma. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dostal chuť zpětně okomentovat dobu ledovou. Ale shrnu to zde, u třetího dílu. Dle mého moc hezký animák, který se každým dílem nepatrně zlepšuje. Třetí díl se mi líbil o chlup víc než ten druhý, a ten druhý pro změnu se mi líbil o chloupek víc než ten první. Už se těším na další díl, třeba dojde i na plný počet hvězdiček. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (13)

  • Rudla je inspirován druhem baryonyx. Animátoři si zvolili tohoto dinousaura pro jeho krokodýlí vzhled, jímž se lišil od známějšího tyrannosaura. Bílá kůže a krví podlité oči měly jeho vzhled učinit ještě děsivějším. (Tereza666)

Související novinky

Finále Plzeň 2016

Finále Plzeň 2016

08.04.2016

Letošní 29. ročník festivalu Finále Plzeň se uskuteční od 15. do 21. dubna 2016 v Plzni. Festival se poprvé koná od pátku do čtvrtka a jeho stěžejní programovou částí bude již tradičně soutěžní… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno