Reklama

Reklama

Oblíbení prehistoričtí kamarádi ze dvou pokračování animované dobrodružné komedie Doba ledová se vracejí v dalším velkolepém dobrodružství pro diváky všech věkových kategorií. Tentokrát mamut Manny se svými druhy zavítá do rozlehlého podzemního světa dinosaurů, tolik odlišného od mrazivé říše ledu a sněhu. Je to barevná krajina plná bujné vegetace, ohromných tvorů a tajemných míst. Věčný smolař, krysoveverčák Scrat, má před sebou osudové setkání s krysoveverkou Scratte. Mamutí pár Manny a Ellie očekává první přírůstek do rodiny. Lenochod Sid se dostane do problémů poté, co si založí vlastní rodinu s nalezenými dinosauřími vejci. Šavlozubý tygr Diego zase řeší dilema, jestli se z něj nestává příliš velká měkota. Navíc, když se objeví dinosauři, Manny přestává být „králem džungle“. A také se všichni seznámí s jednookým lasičákem Buckem, který neúnavně loví dinosaury. (HBO GO)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (846)

Falko 

všechny recenze uživatele

Nenasiel som na tejto casti nic, co by sa mi nepacilo, alebo mi vadilo. Skor naopak, bola to skvela zabava, ani chvilku som sa nenudil, na mnohych scenach som sa zasmial, cesky dabing bol velmi kvalitny. Mam tieto animaky rad a pokial funguje aj pribeh a aj humorne dialogy, nemozem a nechcem hodnotit inak. ________ Hlasy hercov: Queen Latifah - (Ellie) +++ Denis Leary - (Diego) +++ John Leguizamo - (Sid) +++ Josh Peck - (Eddie) +++ Simon Pegg - (Buck) +++ Ray Romano - (Manny) +++ Sean William Scott - (Crash) +++ Chris Wedge - (Scrat) +++ Produkcia: Lori Forte, Chris Wedge +++ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„A zabil ťa?“ – „Bohužiaľ áno. Ale prežil som.“ Keď som bol na prvej DOBE ĽADOVEJ v kine, dobre som sa bavil (80%). Vtedy to ale bol iný príbeh. Mal city, o niečo mu išlo. Avšak už v dvojke (40%) to po peniazoch lační tvorcovia nasmerovali úplne iným smerom a z neobjavných, ale úprimných emócií sa stali patetické srandy, z pôvabných postáv karikatúry a humor stratil akúkoľvek úroveň. Už ani legendárny Scratt nebol taký pôvabný, ako v jednotke. Navyše do partie pribudli nové postavy, ktoré boli EŠTE nudnejšie, ako ústredné trio. Bohužiaľ, dinosauria trojka sa už absolútne dištancovala od akejkoľvek logiky (nebo hlboko pod zemou) a je rovnako (pod)priemerná, ako druhý diel. Len raz za 30 minút som sa fenomenálne bavil („rekonštrukcia brokolice“). Inak som iba rozpačito nadvihoval obočie. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Doba ledová 3" se Vám bude líbit za předpokladu, že: A) jste dítě, B) jste infantilní, C) při spatření kojence, koťátka, štěňátka, slůňátka, zkrátka libovolného zvířecího mláďátka dostáváte akutní záchvat šišlavosti. Já jsem film sledovala se svou starší sestrou, na kterou se vztahují všechny tři definice, a snad se část jejího nadšení přenesla i na mě. Malá část. Nebudu na tenhle animáč pět oslavné ódy a nebudu ho ani máchat v hnoji, bavila jsem se přiměřeně a nebýt už tak obroušená rašple, spokojenost by byla dost možná maximální. Pro odlitky fakt megahustej biják... fuj, kam až ten náš mateřský jazyk klesne :-/. 61% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dostal chuť zpětně okomentovat dobu ledovou. Ale shrnu to zde, u třetího dílu. Dle mého moc hezký animák, který se každým dílem nepatrně zlepšuje. Třetí díl se mi líbil o chlup víc než ten druhý, a ten druhý pro změnu se mi líbil o chloupek víc než ten první. Už se těším na další díl, třeba dojde i na plný počet hvězdiček. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

V poradí už tretí diel zo série Doba Ľadová, no ani tento diel nedopadol o nič horšie ako predošlé dva. Opäť je to rovnako dobré po všetkých stránkach, len sa v podstate zmenil príbeh. Zatiaľ čo jednotka ponúkla serióznu zábavu, dvojka viac vtipných scén, tak trojka ponúkne akciu Dinosaurích rozmerov. V týchto neskorších dieloch je to skôr už len o tej akcii, ale aj tak som sa kráľovsky bavil a finále už dodalo príjemnú bodku na záver. 85% - 4* ()

Galerie (94)

Zajímavosti (13)

  • Film byl v České republice velmi úspěšný – v kinech ho vidělo 852 tisíc diváků a utržil 100,4 milionu korun. (petr.koca)

Související novinky

Finále Plzeň 2016

Finále Plzeň 2016

08.04.2016

Letošní 29. ročník festivalu Finále Plzeň se uskuteční od 15. do 21. dubna 2016 v Plzni. Festival se poprvé koná od pátku do čtvrtka a jeho stěžejní programovou částí bude již tradičně soutěžní… (více)

Reklama

Reklama