Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (571)

predators 

všechny recenze uživatele

Saw V aneb 5 přísloví o Hře...1.) Všeho moc škodí! --Ano, v tomto případě je 5. pokračování fakt hodně. 2.) V jednoduchosti je síla! --Bohužel, pasti jednoduchosti moc nepobraly. 3.) Změna je kořením života. --Kdy se ale změní Saw? 4.) Stáří nepřichází samo. --Saw ano. 5.) S poctivostí nejdál dojdeš! --Ano, viděli jsme, jak dopadl agent Strahm. :-) Zajímavosti: ...že na všechny principy fungování pastí přijdou oběti, až když je pozdě... :-) 35% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film jasně navazuje na čtvrtý díl. Následovníkem Jigsawa je Hoffman, který rozehrává další smrtelnou hru, kde bude bojovat celkem 5 lidí o svůj život. Herec Hoffmana Costas Mandylor mě dost zaujal, má své charisma, svojí chladnokrevost. Film má pomalejší pozvolné tempo, než v předchozích dílech. Asi změna režiséra. To ale nevadí, kravavých pastí je tu dost, nejvíc se mi líbil začátek, kdy kyvadlo rozřízlo napůl oběť. Ve filmu se mi nejvíce líbí dost flashbacků, které ukazují jak Hoffman po celou dobu spolupracoval s Jigsawm na všech pastí od začátku série. Tohle je jeden z nejzajímavějších dílů, které mají dost prvků mysteriozy. Konec naprosto dokonalej. Hudba skvělá jako vždy. 95% = ***** ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Nemít vedle sebe v kině příjemnou společnost, jdu s hodnocením ještě níž. Naprosto tuctová a podprůměrná detektivka s jedním, maximálně dvěma zajímavými a zapamatovatelnými momenty. Myšlenková koncepce prvního dílu ztracena někde v nenávratnu a ze série se stala prachsprostá továrna rýžující dolary, jako obvykle. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Po přelomové jedničce, uspávací dvojce a silně sračkoidní trojce jsem se vloni náhodou nachomýtl ke čtyřce a byl jsem natolik příjemně překvapen, že jsem pětku dokonce vyhledal sám. Sice se nejedná o žádný zázrak, ale bronzovou medaily mezi dosud natočenými díly získává pětka s přehledem a já nemám problém s udělením příjemných 50% pro vcelku neškodný a solidní kousek, po kterém mě šestka i docela láká, což by mě teda po dvojce a hlavně po trojce nenapadlo ani kdyby nevim co. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A dalšie otázky a otázniky. Už ma ani nebaví o tom polemizovať a hľadať súvislosti či chyby ,medzi jednotlivými dielami a ich prepojeniami. Pasce sú cool, Tobin Bell stále pútavo mudruje a šoky na konci jednotlivých dielov dokážu prekvapiť. To, že je SAW seriál ktorého časti vychádzajú raz ročne ste si už asi všimli, ale tento diel si hned po konci pýta šestku. Stále len dalšie otázky a málo odpovedí. Dúfam, že sa jedného pekného dňa dočkám aj rozuzlenia. Saw V nie je dobrý ako napr. prvé tri diely, ale stále nie je hrozný.. dobre sa naň pozerá a 55% si zaslúži. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy agent Erickson (Mark Rolston) mluví s Jill Tuck (Betsy Russell), je na stole fotografie Ericksona a jeho ženy. Jde o fotku Marka Rolstona a jeho reálné ženy. (c.tucker)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,7 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 113,9 mil. (NIRO)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous film umiestnil na 47. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama