Reklama

Reklama

Yes Man

  • USA Yes Man (více)
Trailer 4

Carl Allen je zatrpklý bankovní úředník, který se dosud nevyrovnal s odchodem manželky. Pokud to jde, zapírá se před kamarády, večery tráví u videa, je protivný a téměř na všechno odpovídá slůvkem ne. Jednoho dne však narazí na bývalého kolegu, který mu nadšeně vypráví o svém novém životě, který začal, když se přidal k „Yes Manům“. Carl se vydá na jejich seminář, kde ho Nick představí charismatickému vůdci Terrenci Bundleyovi. Ten ho přiměje ke slibu, že od té chvíle bude odpovídat pouze „ano“. Vzápětí Carl musí svézt bezdomovce do jeho parku, a ještě mu dát peníze. V bance začne žadatelům schvalovat podivné půjčky. Na koncertu, na který by normálně nikdy nešel, se setká se sympatickou Allison. Začne s ní prožívat řadu bláznivých dobrodružství, jako je večírek fanoušků Harryho Pottera, výlet do telefonního muzea nebo střelba na asfaltové holuby. Ke svému překvapení zjišťuje, že říkat „ano“se vyplácí a že se mu nový život líbí. Ukáže se však, že i toto slůvko má svá úskalí. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (1 335)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tomuto snímku kupodivu říkám "ANO".Proč kupodivu?Protože filmy s Jimem Carreym ráda prostě nemám,pro mě to není herec,ale občas spíš jen idiot s dobrou a dobře využitelnou mimikou.Ale tady nebyl tak příšerně nesnesitelný,celé to bylo celkem vtipné a navíc i romantické..Jsem ráda i za Zooey,která se mi sice ke Carreymu vůbec nehodila,ale nakonec jsem jejich vztahu fandila. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Po dřívěji zhlédnutém I Love You Phillip Morris začínám k Jimovi Carreymu nacházet jisté sympatie. Bláznivá, zábavná, avšak typicky americká komedie s obrovským množství obličejových grimas pana Carreyho. Rozkošná Zooey Deschanel a krásný Bradley Cooper. Na jednu stranu má ideální obličej Hollywoodského playboye, na tu druhou má však jeho tvář velmi zajímavý a specifický vzhled. A ty jeho, zářící, modré oči...:) ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Komedie s Jimem Carreym může být jen stěží špatná. Tato komedie je dobrá, líbila se mi. Nápad říkat na vše ANO, je skutečně výborný. Některé scény stojí za to. Zábava je slušná. Tak proč jen 3 hvězdy? Asi proto že nemám chuť si ten film pustit někdy znova a to musím u čtyřhvězdičkových chtít. Ale film je to každopádně pohodový a kdo má rád Carreyho, tak pro toho je to čistá nutnost. 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Trochu promarnena prilezitost, film je sice takova kombinace mezi Lhar, lhar a My name is Earl, ale to vubec nevadi, protoze Carrey je furt stoprocentni sympatak, sem tam hodi nakej xicht a roztomila akcni Zooey se k nemu skvele hodi. No a celej film je docela sviznej, je to takova prijemna komedie, takze rychle utece a az ke konci jsem si uvedomil, ze tu vlastne zadny vylozene brutalni fory nejsou. Jednak by jich tu mohlo bejt vic, to zaprve. A za druhe, vetsina situaci je sice zajimava a ma vtipnej potencial, ale ten je stoprocentne vyuzitej jen misty. A pritom by se mohlo vymyslet spousta daleko brutalnejsich veci, se kterejma by musel Carrey souhlasit. No a drobna vytka na zaver jeste k tomu samotnymu souhlaseni, precejen i parkrat rekne ne, i kdyz by nemel. Ale jako celek je to prijemna podivana, ktera dokaze, hlavne diky Carreymu, pobavit. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film opravdu ničím nepřekvapí. Nemůžu se zbavit dojmu, že Jimu Carreymu víc padnou ujeté komedie typu Ace Ventura, či Me, Myself and Irene. Tam se jeho přehnaně afektovaný projev vyjímá mnohem lépe. V Yes Man jeho herectví, ač místy opravdu vtipné, působí tak nějak nepatřičně. Na druhou stranu bez Jima, by byl tenhle film už úplně o ničem. Každopádně detaily tohohle filmu brzy zapomenu a zůstane mi v paměti upozaděn k nerozeznání od Liar Liar nebo Bruce Allmighty. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (33)

  • Odkaz na film můžeme najít v počítačové hře "Fallout: New Vegas", v níž existuje stejnojmenný robot naprogramovaný tak, že nemůže říci ne. (lisak81)
  • Kaskadéři byli v šoku, když se dva dny před natáčením dozvěděli, že Zooey Deschanel (Allison) nikdy neřídila skútr. (ČSFD)
  • V severoamerických kinech film utržil 97,7 milionu amerických dolarů, v celosvětových 223,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama