Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jimmy na tom není po rozchodu s Judy nikterak dobře, a tak jej kámoš Fletch přemluví, aby spolu vypadli si někam si pořádně užít. A protože na cestu na Ibizu nezůstaly finance, tak si hodí šipkou, a na mapě se jim ukáže malá vesnička Cragwich. A že by v Cragwichi měla být nuda, o to strach mít nemusí - kromě toho, že je zde na výletě taky autobus plný mladých děvčat, je také vesnice už stovky let prokleta, a všechny dívky se zde mění v lesbické upírky. A Jimmy zde také zjišťuje, že může být jediným, kdo vesnici tohoto prokletí může zbavit ... Samozřejmě (stejně jako asi většinu ostatních divá) mne na první pohled upoutal název. A pokud nemělo jít o lechtivý film, čekal jsem aspoň nějakou cool komedii. Zpočátku to tak i vypadalo (i když o většinu vtipných scén se stará tak maximálně kámoš Fletch, a jeho přístup k alkoholu a ženskejm), jenže jak přijde na paškál hororová část filmu, tak se vtip i zábava kamsi vytratí, a konec už jsem tak trochu přetrpěl. Přitom stačilo vytrvat v nastoleném tempu, a nezklouznout k rádobyvtipným dildo mečům a podobným kravinám... ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Lesbian Vampire Killers zni sice naprosto dokonale, navic nazev vyjimecne neprehani - lesbickych upirek je tam skutecne pozehnane a vetsinou jsou i dostatecne sexy (to byl nakonec jednoznacne nejlepsi element celeho filmu). Z produkcni stranky, zejmena vizualne to take nevypada vubec spatne, tak proc z toho s podobnym potencialem museli nakonec udelat takhle stupidni slataninu? Nejvetsi kamen urazu prichazi s 2 tragickymi hlavnimi hrdiny, kteri se snazi produkovat jakysi laciny humor, nebo lepe receno - Britsky humor !!! Ten se da v podstate rozdelit na 2 druhy - kvalitni (IT Crowd, Red Dwarf...) a naprosto totalne dementni (komedie se Simonem Peggem). Tohle se bohuzel radi do te druhe kategorie, vtipne situace v nedohlednu, jen se nestacite divit te ultimatni retardaci. Nejakou chytrou hlavicku take napadla genialni idea, ze ve filmu o upirech nepadne ani kapka krve, takze tam misto stylovych krvavych lazni z upiru strikaji explodujici hektolitry bileho jogurtu. 4/10 ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm. Ako ohodnotiť tento film. Ono je to vcelku úplná blbosť k čomu navádza už názov. Ak to však človek akceptuje hneď na začiatku môže sa na filme dobre pobaviť. Film je vlastne neuveriteľný odpad v ktorom sa ale na ropzdiel od oiných odpadov mihne nejaký ten slušný vtip. A asi 2-3 krát som sa rezal smiechom skutočne výdatne. Ako celkom fim vlastne bavil aj keď celý čas pôsobí tak béčkovo až amatérsky. Myslím, že tri hviezdičky to nejak vstrebe aj keď veľa ľuďom sa to nebude páčiť ani trochu. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Upíří lesbické Soft-porno, kde se pořád snaží tvůrci i postavy dělat legraci. Výsledek nepobaví, protože postavy jsou nesympatické. Navíc rozpočet filmu nebyl příliš veliký. Tvůrci toho nedbají a snaží se vše dělat přes triky. Atmosféra žádná, triky mizerné, vtipy trapné....Jen ty holky co se rády cumlají stály (a stálo mě) za to. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Totální hovadina, která je tak půl na půl zábavná a trapná - jednoduchý, předvídatelný a hodně děravý příběh, některé hlášky a scénky povedené, jiné zase vůbec, bílá mrdka, která stříkala z mrtvých upírek byla děsně trapná, holky byly sice hezký, ale pod slovem Lesbian bych si představoval trochu žhavější scény :-) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)
  • Když Jimm (Mathew Horne) v hospodě zabodne šipku do mapy, tak je přečten název vesnice. Mapa byla ale dost daleko na to, aby se dal název přečíst. (Duoscop)

Reklama

Reklama