Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Viděno v 3D, což přidává jednu hvězdičku za trochu lepší zážitek (i když filmy pro děti jsou prý v efektu schválně poněkud utlumené). Slyšeno v českém dabingu, což je možná trochu mínus, ale to nechám stranou. Hlavní věc je, že během filmu jsem se celkem i bavil, asi třikrát zasmál a rychle to uteklo (no, 88 minut není zase tak moc). Jenž po shlédnutí se dostavil pocit prázdnoty a pachuť frustrace. G-Force prostě mají šťávu, ale bez chuti. Raz dva a už si ani nevzpomenete jaké to pořádně bylo. Jen pobíhající morčata, co si pro dvě hvězdičky, stěží popadající dech, doběhla. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Použití morčat v animáku je novinkou. Zach Galifianakis v roli "bůhví koho" je taky novinkou. Ani jedna novinka není obzvlášť příjemná. Nechápu, proč v každém americkém bijáku (jak animovaném, tak hraném) hraje prim ovládnutí světa a všudypřítomná FBI, CIA či NID. A jak to má ve správné pohádce dopadnout, svět je zachráněn, chyby jsou prominuty. 40% ()

Reklama

Hrůša7 

všechny recenze uživatele

Yeatman si zřejmě chtěl vytvořit svůj vlastní pohádkový svět.Být osmiletým chlapcem tak se bavím jelikož to má náboj a rozhodně dobrodružství, ale jinak velmi špatně zakončený konec, který byl velmi uspěchaný po celkem zdařilém začátku po kterém nikdo nemohl vědět jak to celé dopadne a nakonec pár scénami zakončený příběh... ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Ano, bavil jsem se. Jednotka čtyř morčat zachraňuje svět před ztransformovanými domácími nástroji. Je vidět, že si tento snímek mnohé bere od Transformerů. Jako akční film asi neobstojí, ale jako povedený nářez pro děcka určitě ano. Dokonce jsem se místy i smál. Samotní herci nějak moc nezazářili, ale morčata byla skvělá a srandovní. No a krtek, ten samozřejmě taky. Na sobotní večer pro celou rodinku je to geniální. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Svižná akční blbinka pro děti školou povinné. Scénář poskládal nějaký levný soft z obvyklých prefabrikátů akčního filmu, doplněných základní výbavou filmových odkazů a standardních hlášek. Jedinou novotou je tak obsazení hlavních rolí, kdy Bruce Willise či Stallona nahradila Rychlá Rota. Bruckheimer dodal typickou mosntrakci, nějaké ty roboty a exploze. Zběhlejší divák tu nic nového ani zajímavého nenajde, děti se však budou dozajista bavit. Jen doufám, že pak nepustí do vycviku svých morčat. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)
  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama