Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (310)

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Kravinka, kterou bych podruhé už nemusela vidět, ale vzhledem k tomu, že jsem na to viděla na plátně v kině v pracovní době s lidma, kteří z toho byli nadšení, tak dojem nebyl tak hrozný, jako kdybych se na to dívala v klidu domova, možná bych se ani nedodívala, není to můj šálek kávy;-) Nicméně chvílema se zábava našla... ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Jedná sa tu o celkom zaujímavý film, pre sledovateľov do 12 rokov. Po dizajnérskej stránke je to vskutku slušný film, no inak nie. Príbeh je celkom umelý a až príliš sladučký na to, aby to bol film...pre starších divákov. Skôr mi to príde ako film z ktorého padne sánka cieľovej skupine sledovateľov , ktorej bol tento film určený...ale inak...:) skončilo to skôr ako som sa začal nudiť..to je pri tomto filme to zásadné PLUS. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

V podstate to je hraná verzia Rýchlej roty. Triky to má špičkové, akčne scény až na digifinále sú skvelé. Aj morčatá sú v CZ dabingu sympatické, na rozdiel od originálneho znenia v ktorom som mal problém dopozerať aj trailer. Zápletka, ktorá je variáciou na Bondovky ale s morčatami ponúkala množstvo vtipných situácii, ale práve humoru vo filme príliš veľa nie je. Po chvíli, keď si zvyknete na to, že sú hrdinovia morčatá, tak už vlastne film nemá čím iným zaujať. Najvtipnejšie mi paradoxne pripadali pasáže vo Zverimexe, kde sa kašle na špiónsku tématiku a zosmiešňujú sa stereotypné vlastnosti zvierat. Našťastie je film krátky, takže sa raz dá v pohode pozrieť, ale potenciál tu bol oveľa väčší. 5/10. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Spousta neotřelých nápadů (discokoule ze švábů byla super) a musím říct, že jsem se opravdu bavila. Nápad slibný, docela se ho podařilo i dobře zpracovat, ale mohlo to být ještě lepší, například Zach Galifianakis mohl alespoň trochu hrát. Vůbec veškeré neanimované postavy tu předvedly otřesné výkony, za které by se měly stydět. Kdyby nebylo toho, možná by film dosáhl i na 4*. Protože nápad že celý svět ovládne jeden malý krtek je opravdu nevídaný. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Před lety mi v domě záhadně zmizela špinavá ponožka, což jsem unáhleně přičítal své nepořádnosti, ale nyní jsem si jist, že armáda chemiků FBI již dlouhou dobu fascinovaně studuje řetězec mé unikátní DNA. Mým trojitým obloukovým zabezpečním sice žádný agent ani hacker nemohl proniknout, ale ochranu proti rafinovaným morčatům jsem neprozřetelně podcenil. A ač se cítím býti podobným hovadinám intelektuálně nadřazen, tak tentokrát musím konstatovat, že v jednoduchosti bylo dost zábavné síly. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro záznam skutečného světa ze zvířecí perspektivy byla použita takzvaná „cvrlikací kamera“, pojmenovaná podle zvuku, který vydává. Tato kamera je schopná natáčet své okolí v úhlu tři sta šedesát stupňů. (Olík)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama