Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (395)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co se stane ve Vegas, mělo by tam také zůstat. Ono by také zůstalo, když by jste nepili jako duha, neoženíte se nebo nevdáte a pak ke všemu nevyhrajete překvapivou sumu peněz. Od začátku bylo jasné jak všechno tohle martirium dopadne. Jedna se vzdá peněz ve prospěch druhého a druhý zjistí, že nemůže bez jedné žít. Co s tím tedy udělat? ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Scenáristická kópia nejedného hollywoodskeho rom-com cárachu. Jedno sa ale filmu nedá odoprieť - nech je akokoľvek predvídateľný a neoriginálny, dá sa pri ňom zabaviť a má celkom rýchly spád. Ústredná dvojica prevádzaja len typické afektované pózy a miestami lezú na nervy, no vedľajšie roličky sú celkom úderné, ako celok to ujde a je vidno, že sám seba neberie príliš vážne. 55%. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle si představuju naprosto průměrnou komedii. Pár dobrých fórků, hodina a půl obstojné zábavy, zajímavé herecké jména... Co na tom, že Cameron není už nejmladší, Ashton po Osudovém doteku zapomněl hrát... Who cares? Tohle je průměr nejprůměrovanější - v dobrém slova smyslu - který se hodí k vypnutí a odreagování po téžkém dnu. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

V žánru "romantická komedie",jde jen o další ohranou verzi rádoby nesnášenlivosti obou protagonistů ,naschválů až po zamilování a Happy end. To se mi lépe jeví mnohem lepší,podobný snímek "Jak ztratit kluka v deseti dnech".Cameron Diaz (nadabovaná příšerným hlasem Michaeli Kuklové) a Ashton Kutcher tu předvádí svůj velice průměrný standart.Hodně slabé dvě hvězdičky. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ta typická komedie, která se vám líbí, a ani nevíte proč. Duo Kutcher a Diazová jsou ve svých rolích až nesnesitelní, ale na druhé straně, kde by byl film bez nich. Vtipy jsou rozdílné kvality a nejsou nijak originálně pojaté, ale většinou vyplynou ze situace. Je to milá komedie, ze které si po jejím skončení nebudete nic pamatovat a v jejím průběhu se nudou neukoušete. 60% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama