Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (395)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, co se stalo ve Vegas, nezůstalo ve Vegas.. Zkušený česač zlatých malin a ta, co jí hraje každé ráno z rádia „Make up, it´s a beautiful morning“ účelově hází vidle do svátosti manželského svazku, aby na konci opilí tentokráte láskou prozřeli. Příběh tak průhledný, že kdyby byl ještě průhlednější, tak by neexistoval, sice občas zaboduje nějakým fórem (stará se především Rob Corddry), ale co je to platné, když třetí hvězdu spolehlivě zablokuje rozplizle naplněná romantická šablona. Alan z Hangoveru byl pochopitelně přítomen, nicméně působil dojmem, že je na sedativech.. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

'Víte mám několik titulů a chodila jsem na nejednu hodně drahou školu, každopádně vám nežeru ani slovo z toho co jste mi tu předvedli:D.' Ale já jím to žeru a hodně! To už vážně nemůže mít romantická komedie nad 75%? Vždyť to bylo tak hezké:)... Jak to, že je Cameron stále tak krásná? A kde se poděl ten Kutcher co neumí hrát? Mě to celé velmi příjemně překvapilo. Přišla mi i docela zajímavá zápletka, která teda později šla spíš bokem, ale to je jedno:). Rozhodně ani nemůžete počítat s tím, že by se na konci něco neposr*lo, to je prostě klasika:). Také mimo ústřední dvojici se nedá mluvit o nějakém hereckém výkonu, protože ostatní jsou jen kašpaři do počtu. Já jsem ale od filmu něco požadoval a to jsem dostal (4 hvězdy) a dokonce mě mile překvapil prostředím, hezkými postavičkami s úsměvem na tváři, ztvárňující hezké charaktery a v hezkém příběhu (5. hvězda). Neříkám, že je to trhák, ale je mě prostě úplně u pr*ele, že to není namakané jak Pán prstenů nebo Matrix!!! ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Docela mě rozesmálo, jak tady jeden po druhým sborově opakuje, že Cami je na podobný filmy stará a ošklivá. Cami na mě totiž ve filmu působí naopak velmi svěže a mladě a že je to stále těžce pichatelná bréca o tom nemá cenu ani polemizovat. Především je to, ale ženská s úžasným komediálním talentem, bez kterýho by tenhle film stál za hovno. Až někdo bude chtít natočit nevtipnej film, určitě do něj obsadí pár přemoudřelých sucharů z csfd a velkolepá nuda bude na světě. Každýmu kde se chce pobavit a nečeká, že film vynalezne lék na aids vřele doporučuju. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $80,277,646Tržby Celosvetovo $219,375,797Tržby za predaj DVD v USA $25,387,815 //počet predaných kusov 1,323,052║ V prvom rade už na prvý pohľad príde dvojica Cameron Diaz a Ashton Kutcher dosť nesympatická a sama o sebe aj otravná, Cameron a jej úškľaby sú už dávno v pase, rovnako tak je planý dej a humor, takže skutočne odviazaná a dobrá zábavnosť je minimálna. /40%/ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komédia, ktorá nie je ničím výnimočná a ktorá si ani nezasluhuje 4* to značí nadpriemerný film, aj keď všetci vieme, že tento film je jednoduchý priemer, tuctovej americkej spoločnosti, ktorá tieto a podobné filmy vyrába ako na bežiacom páse, len preto aby si cieľové publikum - čo sú šťastné páry - užili trocha tej romantiky, ktorá začne tou krásnou a pohodovou v kine a skončí vášnivou a veď vy viete akou onou doma:D Lenže napríklad oproti veľmi sladkému a nesympatickému ako stratiť chlapca do desiatich dní, je tento film okorenený naozaj výbornými situačnými vtipmi, ktoré vôbec nevyznievajú trápne aj keď teda musím uznať, že občas sa nevyhnú samoúčelnosti. Cameron Diaz je veľmi roztomilá a s týmto filmom som si zaspomínal na časy, kedy som o nej bezhlavo sníval každú noc a naopak Ashton Kutcher je u mňa simpaťák číslo jedna. Film pôsobí nenútene a dynamicky, má veľmi peknú hudbu a spája všetky filmárske prvky do jedného podareného celku, ktorý síce má nejaké tie chyby, ale aj veľmi malý počet hluchých miest a to že hrdinovia sú vám sympatický hovorím ako o veľkom pluse. film ktorý si hodnotenie nezaslúži, ale ja mu ho dám, pretože aj takéto filmy treba. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama