Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (395)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další z kvanta. Ničím nevyčnívající, ničím nepřekvapující navoněná pohádka pro (skoro) dospěláky. Cameron Diaz bude hrát naivní holčinu snad do padesáti a Ashton Kutcher taky není takový cukrouš jak by se mohlo na první pohled z fotek zdát. Nicméně komediální talent a schopnost pro relativní improvizaci mu upřít nemohu. Ovšem o čem to je opravdu snad raději ani vědět nechtějte. Snaha o originalitu někdy vyznívá do ztracena, specielně když má scénář tunu hloupých scén. Lépe uděláte, když si pustíte Svatbu mého nejlepšího přítele. Ta je minimálně o jeden inteligenční stupeň výše. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

50 % - Průměrný hollywoodský komediální vývar, ve kterém necschází absolutně nic ze všech trapných berliček, pod nimiž se tyhle filmy potácí - umělí hrdinové, jejich trapní kamarádi, s nimiž se vztahové problémy řeší nejlépe v posilovně (tady u boxovacího pytle), předvídatelné "zvraty" a očekávaný konec. Jednou stačilo. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem ženat už 25 let s tou úžasnou nesnesitelnou ženou. Jsou dny, kdy bych ji sice nejradši zabil, ale neudělám to, protože ji miluji ... a je to nezákonné." Tolik krásné pravdy našel soudce ve svém odůvodnění rozhodnutí, že nerozdělí svazek, který spojil pouze alkohol. A to udělal dobře, protože jsem si tak mohl s Jackem a s Joy užít pár měsíců s jejich podrazy. Bylo to docela zábavné, ale ke spokojenosti mé zlomyslné duše přece jen chyběla alespoň o jeden rychlostní stupeň brutálnější škodolibost. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie by se dala rozdělit na dvě půlky , kdy se od sebe diametrálně liší a doslova se odpuzují (mě to odpudilo dost!). První půlka je parádní a máme představeny dva charaktery. První škrobený , upjatý a se vším planujícím (Cameron) a naproti tomu líný , bez zábran a až anarchistický (Ashton). Vegas jako místo kam si nejen Jarda Jagr lítal hojit rány , ale také místo kde se vždy stane něco "opileckého". Otřepané!? Ve Vegas se všichni jedou "zbořit" a pak jsou najednou vdaní/ženatí.Celé je to průhledné jako šaty striptérky. Je tu výhra a pak půlroční "manželství". Kouzlo teto komedie je v konfrontaci charatkerů. Což nám davájí najevo ihned : Zachod místo dřezu ("Dnes je nádobí na tobě") , Záchodová lekce ("Nahoru a dolu! To je kouzlo co!") , Popcorn s prichutí ("Tak si to chtela milačku!") nebo cesta na sezení ("Platba prsama"). Jenže to celé se pozdějí změní v klišovité romantické cosi ( "zamilovat se do vlastní ženy , si hloupý?"). To je ta druhá půlka , kdy to prostě už dál předem odhadnete. Film je jako pařba v Las Vegas , kdy v začatku se bavíte a pijete. Pak je vám , ale špatně a zábava je pryč. Daleko více mě tento rok bavily Kopačky. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Klasická romanťárna, kde se hlavní hrdinové stejně zamilují. Námět byl jasný hned od začátku, ale že se k tomu film dokope až po poměrně vtipném intermezzu, to jsem nečekal. Hlavně úvod společného soužití překvapivě zábavné Diaz a roztomilého trotla Kutchera byl místy vtipný až k slzám. Výborná oddychovka, která zabaví i přinese krapet té romantiky, ale víc od toho rozhodně nečekejte. 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)
  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)

Reklama

Reklama