Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (395)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Mejdan v Las Vegas může být sebevíc zajímavý, ale nakonec stejně doplatí na svůj ojetý námět. Člověk zkrátka pozná, jak všechno dopadne už při prvních třech minutách filmu. Takový film má pak šanci na úspěch pouze v případě, že "výplň" před "úžasným" koncem, bude zajímavá. Zde se to ale moc nevede, až na honičku ve městě a pár světlých okamžiků ze života v bytě, zkrátka nefunguje. Cameron i přes očividně velkou dávku make-upu vypadá docela sexy, Ashton vypadá i hraje, jako ve svých ostatních filmech, takže nic nového a převratného. Každopádně Ashtona mám rád, takže 60% 27. 12. 2009 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Romantika zrovna nieje môj žáner a asi keby tam nebol pridaný ďalší žáner - komédia, tak si to ani nepozriem.Je to v podstate aj tak na jedno kopyto.Vždycky nejaké zoznamovačky, hádky a nakoniec sú aj tak spolu.No tento film sa mi celkom páčil, aj keď je presne taký, ktorý moc nemám rád.Obaja hlavný predstavitelia sú mi sympatický (aj keď Diazová, trošku menej, aspoň v tomto filme) a dej bol postavený tak, že som si k nemu našiel cestu.Teda obsahoval prvky, pri ktorých som sa moc nenudil.Čo sa týka vyslovene žánru komédia, tak je to dobre, rozhodne sa dá na čom zasmiať.Takže na záver už len asi toľko, že je to jeden s tých lepších romaticko-komediálnych filmov. 70% - 3* ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná, ale pěkná romantická komedie s Cameron Diaz a Ashtonem Kutcherem. Příběh o tom, jak se tihle dva opilý vzali, druhý den vyhráli 3000000$ a musí spolu zůstat minimálně půl roku aby peníze dostali. Je zde pár vtipných momentů, hlavně když si neustále oba dělají naschvály kvůli penězům, porce romantiky je zde tak akorát. Prostě příjemná romantická komedie, která potěší. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co se stane ve Vegas, mělo by tam také zůstat. Ono by také zůstalo, když by jste nepili jako duha, neoženíte se nebo nevdáte a pak ke všemu nevyhrajete překvapivou sumu peněz. Od začátku bylo jasné jak všechno tohle martirium dopadne. Jedna se vzdá peněz ve prospěch druhého a druhý zjistí, že nemůže bez jedné žít. Co s tím tedy udělat? ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz ma svojimi vráskami v úvode slušne vystrašila bez tony makeupu by bola nahratá :-) čas je neúprosný a tejto niekdajšej sexbombe z Masky už dávno nie je 25. Čo sa filmu týka je to priemer. Tuctový príbeh, nevýrazný Ashton Kutcher, nevyužitá Queen Latifan a tak trochu nasilu dotlačený humor. Na druhej strane film priveľmi nenudí a tá hodina a pol utečie vcelku rýchlo. Zajtra si však na Mejdan zrejme nespomeniem. Na jedno pozretie jedlé, otrávenie v tomto prípade našťastie nehrozí 55% prilepšujem hodnotenie za narážku na Indyho a moju obľúbenú skladbu What a feeling! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)

Reklama

Reklama