Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (395)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz je bezpochyby kočka, zvlášť když maskér přelíčí její proslulé ekzémy, a díky svým letitým zkušenostem dokáže svůj šarm prodat i filmovým divákům, jenže to mi na dobrý film jednoduše nestačí. Banální scénář, který vedl ke vzniku rychle zapomenutelné nenáročné komedie. Celkový dojem: 25 %. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, který mě vždycky zaručeně rozesměje. Hlavním důvodem je ta skvělá "čtverka". Vtipy jsou podávány přirozeně a konečně to není stylem "ááá, co si sednout ke stolu a povídat si vtipy?". Ksichty Cameron a Ashtona jsou ojedinělé a strašně hezky se na ně dívá..woooow. Opravdová jízda, která si nezaslouží méně než 5 hvězd. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Romantika zrovna nieje môj žáner a asi keby tam nebol pridaný ďalší žáner - komédia, tak si to ani nepozriem.Je to v podstate aj tak na jedno kopyto.Vždycky nejaké zoznamovačky, hádky a nakoniec sú aj tak spolu.No tento film sa mi celkom páčil, aj keď je presne taký, ktorý moc nemám rád.Obaja hlavný predstavitelia sú mi sympatický (aj keď Diazová, trošku menej, aspoň v tomto filme) a dej bol postavený tak, že som si k nemu našiel cestu.Teda obsahoval prvky, pri ktorých som sa moc nenudil.Čo sa týka vyslovene žánru komédia, tak je to dobre, rozhodne sa dá na čom zasmiať.Takže na záver už len asi toľko, že je to jeden s tých lepších romaticko-komediálnych filmov. 70% - 3* ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Na můj inzerát "Hledám romantickou komedii. Zn. Alespoň průměr" se ozval televizní snaživec Tom Vaughan, který angažoval veteránku žánru Cameron "Bývala jsem roztomilá-před deseti lety" Diaz a zajíčkovitého medvídka Ashtona Kutchera, jehož největší předností jsou široká ramena. Premisa Krize-Las Vegas-Mendelsson-Krize-Manželství-Problémy-Katastrofa-Katarze-Titulky, to vše lomeno 3 000 000 dolarů , nezní úplně marně, ale ve skutečnosti si budete pamatovat běh Central Parkem, lasvegaskou koláž, (Cameron má totiž ve smlouvě, že v každém filmu musí sprintovat a falešně zpívat), easy cheesy soundtrack a plyšáka Kačera. Takže pokud nejste zvyklí na alkohol a cukr dohromady, radši si tenhle mejdan odpusťte. Jinak budete mít okno (jak se kčertu jmenovala hlavní hrdinka?) a pak přijde ošklivá kocovina z pocitu, že jste si za 129 KČ mohli pořídit Kamasutru. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi sedl a velmi se mi líbil. Je to o tom, když ON vhodí JEJÍ čtvrťák do automatu a vyhrají nehorázný prachy. Ne ani tak dějově, i když to nebyl špatný nápad, je však od začátku předvídatelný, ale spíše po stránce herecké, protože Cameron a Ashtonovi tyto role opravdu sedly. A samozřejmě spousta skvělých a trefných hlášek, ze kterých jsem já osobně opravdu uchcával. Takže veliké překvapení a naprostá spokojenost. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)
  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)

Reklama

Reklama