Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (395)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $80,277,646Tržby Celosvetovo $219,375,797Tržby za predaj DVD v USA $25,387,815 //počet predaných kusov 1,323,052║ V prvom rade už na prvý pohľad príde dvojica Cameron Diaz a Ashton Kutcher dosť nesympatická a sama o sebe aj otravná, Cameron a jej úškľaby sú už dávno v pase, rovnako tak je planý dej a humor, takže skutočne odviazaná a dobrá zábavnosť je minimálna. /40%/ ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Na začátku sem si trhal vlasy, protože mě to nebavilo a jak Cameron, tak Ashton moc neváleli. Postupně se to zlepšilo, ale přesto si asi příště dám pozar na filmy s Cameron, protože mi moc nesedí. To Ashton je v pohodě a možná by se k němu hodila jiná herečka a trochu jinačí scénář, i když jim o to asi šlo, aby to bylo dost postavené na hlavu a logika odcestovala do teplých krajin, hlavní měla být vtipnost, které bylo občas méně, někdy zase více. ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela sympatická romanťárna, která sice jede podle oblíbený hollywoodský šablony, ale člověk se zasměje a Cameron prostě umí. Nebýt toho konce, kterej byl ještě klišoidnější než zbytek filmu, a k tomu byl značně přesdržkoidnější, byly by to čtyři. // Skvělý komentář tady předvedl Enšpígl... ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná, ale pěkná romantická komedie s Cameron Diaz a Ashtonem Kutcherem. Příběh o tom, jak se tihle dva opilý vzali, druhý den vyhráli 3000000$ a musí spolu zůstat minimálně půl roku aby peníze dostali. Je zde pár vtipných momentů, hlavně když si neustále oba dělají naschvály kvůli penězům, porce romantiky je zde tak akorát. Prostě příjemná romantická komedie, která potěší. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

V žánru "romantická komedie",jde jen o další ohranou verzi rádoby nesnášenlivosti obou protagonistů ,naschválů až po zamilování a Happy end. To se mi lépe jeví mnohem lepší,podobný snímek "Jak ztratit kluka v deseti dnech".Cameron Diaz (nadabovaná příšerným hlasem Michaeli Kuklové) a Ashton Kutcher tu předvádí svůj velice průměrný standart.Hodně slabé dvě hvězdičky. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)
  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)

Reklama

Reklama