Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

zuza99 

všechny recenze uživatele

Omáj, to byla ale sra*ka. O čem film bude, bylo jasný od chvíle, kdy se hlavní hrdinka dostala do skoro zavřeného spolku Zeta. Že by to bylo vtipný nebo romantický jsem si nevšimla, to jsem si spíš všimla, že to bylo trapný. Typická blbost pro puberťáky. Když nad tím přemýšlím, možná by se mohl nějaký puberťák i urazit. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Není to ani tak hloupý, ani tak klišovitý a ani tak trapný nebo plytký jak se píše. Čekal jsem od toho rozhodně míň, Anna Faris totiž brutálně ruluje a to její přehrávání a všechno to její "sexýýíí" jsem ji totálně žral! Na čtyři to úplně není, ale já se slušně bavil a hezky to uteklo, i když bylo pár scén, při kterých jsem svíral pěst... ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Nečekejte bláznivou komedii, ani fekální výjevy, čekejte film s několika inteligentně vtipnýma scénama a poměrně nečekaně slušnou Annu Faris v roli zajíčka:), který je vržen do normálního světa s nápisem na čele...I´m so hot:))!! Neni téměř co dodávat, k ději určitě, protože je tak prostinký, že kdybych něco kváknul, nezůstane vám už vůbec nic!! A ještě překvapí Colin Hanks tím, že se zde vůbec vyskytuje!! Pokud teda hledáte neoriginální příjemnou komedii, neváhejte!! Jednou větou: Být sexy je super, ale i v hlavě neco musí být, jinak tě budou bít!! ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Spory mezi těmi šílenými spolky Delta Nů a Kapa Fí jsou alfou a omegou každého 2. amerického teen filmu. Domácí mazlíček patří mezi to (nej)horší, co jsem zatím měla tu možnost vidět. Oproti nedávné Divošce je to jako studená sprcha. Hlavní hrdinka je jedna z těch dívek "dobrý den - prsa ven", která je sice blbá jak štoudev,ale zjevně má nějaké vnitřní kouzlo, které mému zraku zcela uniklo. Jak jinak si vysvětlit tu její popularitu? Tato hrůzička v nesnesitelném podání Anny Faris (její svérázná metoda zapamatování jmen hlasem nachlazeného Dartha Vadera mě bude budit ze spaní ještě dlouho) dostane na starost partu místních "ztracených případů." Díky bohu za Emmu Stone. Ta to všechno táhne na svých bedrech, přestože se ani ona nevyhla několika trapným momentům, je sympatická. Zbytek dívčího osazenstva tvoří převážně jen samé karikatury (kromě ještě celkem sympatické těhulky). Nejhůř dopadla Kat Dennings, která je naprosto otravná, v závěsu je pak ta přihrblá "jakoindiánka". Film navíc nenabídnul žádného hezkého chlapa, intriky jsou průhledné a konec také nevybočil z pravidel žánru. To by až tak nevadilo. Vadí absence inteligentních vtipů a uvěřitelných postav. Samo se pak nabízí srovnání s Královnou ročníku, z něhož Amanda Bynes a jejích 7 šprtů vychází o moc lépe. Domácí mazlíček neposlouží ani jako milá oddechovka. Raději si ho vůbec nepouštějte. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať priemer, ale asi sekundu pred hlasovaním som sa rozhodol dať len dve hviezdičky. Film som si pozrel len kvôli Emme Stone a vlastne len kvôli nej som to s pokojom bez zastavenia dopozeral. Anna Faris, i keď ju nemám v obľube bola fajn, až sa divím, akú kočku z nej urobili. Takáto "vážnejšia" rola sa jej hodí viac než v paródiách typu Scary Movie. Práve kvôli tým rolám som k nej začal pociťovať miernu averziu. Film určite nieje pre mužské publikum, i keď je v ňom veľa krásnych žien, ale skôr je to film pre zakomplexované pubertiačky, ktoré si chcú filmom dokázať, že nie sú len ony škaredé a že aj ony môžu byť po čase krásne. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)

Reklama

Reklama