Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nerad bych působil dojmem člověka, kterého při pečlivém pročítání Playboye nikdy neopustilo žádné sperma, ale pokud jsou k naleštěným kráskám přidány zvukové efekty v podobě hihňání a plácání nesmyslů, tak je výsledný efekt žalostný. Já jsem se zkrátka chtěl zasmát a pak nekompromisně ztrhat zdejší mizerné hodnocení, ale hodňoučký zajíček se svými zmatenými Zeťačkami mi k tomu moc příležitostí nenabídli. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám zrovna v lásce Annu Faris, jsem si tuhle komedii docela užil. Teda aspoň tu první půlku, kde bylo docela dost hlášek a chvilkama jsem se fakt dost smál. Bohužel postupem časem humoru ubývá a hraje se spíše na ty moralitky atd. A to už není taková sranda. Anna Faris tady ale docela ujde a hrát blbou, naivní blondýnu ji nedělá problém. Se zbytkem je to ale horší. Emma Stone ze Superbad je tady příšerně otravná, Colin Hanks je vypadá jako když si spletl film a Kat Dennings tady není tak okouzlující jako v Nick and Norah. Celkové je to ale docela příjemná jednohubka. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Ať má už tato komedie hodnocení jaké chce, já říkám, že byla skvělá. A ani jsem od toho vlastně nic moc nečekal, myslel jsem, že to bude prostě průmerná komedie. Možná pro někoho byla, ale Anna Faris výborně hraje, díky její hlavní role je ta komedie tak dobrá. Nejlepší scéna je když se ocitla ve vězení a vězenkyně si z ní dělali srandu a ona nasadila jen ten svůj nechápající výraz... :) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Run, Forest, Run!:) Celkem originální námět zpracován úplně špatně. Chtělo by to lepšího scénáristu. Takhle jsem se asi jednou pousmála, zkrátka označení komedie je trochu vedle. K smíchu možná byla ta jednoduchá hloupá husička v hlavní roli (Anna Friel), ale i to se zdálo spíše k pláči. Milá "parodie"na Forresta Gumpa, jinak asi nic, co by mi na delší dobu utkvělo v hlavě. Anna Friel je strašně špatná herečka a celé to zachraňovala jen výborná Emma Stone, která i žumpu umí pozvednout na lepší úroveň. Pokud máte krapet "jednodušší"humor, určitě si na tom něco najdete, protože jediné, co je na tomhle snímku "chytré" je ponaučení o tom, že vzhled rozhodně není všechno. Někde v jiné dimenzi, kdybych měla ráda komerční popové cajdáky, růžovou a přála si být jako stádo ovcí (aneb zahoďme piercingy, když chci aby mě lidi měli rádi), tak bych asi byla nadšená... ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Od kombinace Anna Faris a Happy Madison productions bych rozhodně očekával něco mnohem ztřeštěnějšího a rozhodně ne tak dětinského. Měli do toho strčit ještě Hannah Montanu a celé dívčí Amerika od 12ti do 17ti let by si to koupila:-) Film tedy celkově o ničem, ale jelikož to bylo koukatelné a myslím si, že lépe takový námět asi zfilmovat nešel, dávám čistý průměr. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)
  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)

Reklama

Reklama