Reklama

Reklama

Abby je ambiciózní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém. Tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když jejímu pořadu začne klesat sledovanost, je nucena přijmout do týmu Mika Chadwaye, šovinistickou, drzou televizní hvězdu. Jeho pořad "Chceš mě, chci tě" by měl diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Producentka jeho styl nesnáší, ale pořad se pochopitelně okamžitě stane hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není - šarmantní a zdvořilý. Protože to Abby tentokrát nechce pokazit, požádá Mika o radu. A čeká ji velké překvapení, jeho metody fungují. Může ale vydržet vztah založený na přetvářce, nebo ji čeká další zklamání? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (768)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas dokážu romantickou kravinku protrpět a tohle nebylo zase tak špatný, i když je to vlastně skoro pořád dokola to samý. Butlera jsem měl radši, když si to rozdával s Peršany a ne s mojí oblíbenou Heigl. Průměrná romantická komedie, kterou určitě více ocení něžné pohlaví. 60% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Po oponě mi zůstala na jazyku zvláštní pachuť. Jednoduše jsem se nemohl přenést přes myšlenkové vyznění filmu. Chápu, že spousta diváků tuto rovinu rovnou vypla (chtěla se prostě bavit), ostatním to tak možná nepřišlo, ale já prostě nesnáším tyhle posrané klišovité fráze typu "chlap chce radši lesby zápasící v želé než romantickou večeři" či "chlapa vůbec nezajímá, co děláte, chce vám akorát svým ptákem vyplnit všechny vaše otvory", kterými je film doslova prošpikován. Butler sice z počátku baví, leč míra zábavy je přímo úměrná množství sprostých slov a vulgárních "ošklivých pravd". Film snad každému připomene mnohem zdařilejšího Hitche, který působil mnohem lidštěji. Tam totiž sympatický Hitch radil neohrabaným a nesmělým mužům, jak získat ženy svých snů. V Chceš mě, chci tě radí týpek, který si myslí, že ženy jsou chodící otvory na penisy, sexy kočce, jak dostat svůj seznam požadavků. Taky v tom vidíte ten rozdíl? Chápu, že málokdo asi bude souhlasit, ale nedokážu se nad to jednoduše povznést (ač to byl dozajista předpoklad tvůrců)... 20% ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl je pohledná blondýna. Gerard Butler je skotský fešák s patřičnou dávkou charismatu. Chemie mezi nimi funguje na plné obrátky a jiskří to mezi nimi v každé scéně. Společně s výborným scénářem a ostrými slovními přestřelkami společně vytvořili základ této parádní komedie. Dokonalá je scéna s vibrujícími kalhotkami. Takové "orgasmické stolování.":) Moment při společném tanci mezi Mikem a Abby je úžasný. Ta vzájemná vášeň a cit, který mezi nimi postupně sílil, se tady ukáže v plné síle. Jeden jim prostě musí přát, ať skončí spolu, protože se přece tolik milují:) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Inu, příznivcům romantického žánru by se tahle záležitost mohla líbit, protože se pohybuje přesně v těch mezích, na které jsou fanoušci zvyklí a navíc je okořeněná humorem, ovšem také takovým, který jsme už mnohokrát viděli a slyšeli. Katherine Heigl při svém profesním postavení disponuje až nepřiměřenou dávkou společenské naivity a Gerard Butler je zase lehce provokativně přidrzlý a nekonformní, ale opravdu jen tak, aby film neriskoval nějakou kategorii nepřístupnosti a nedej bože nevybočoval z mainstreamu. Celkový dojem: 40 %. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Robert "Legally Blonde a šmitec" Luketic se ani tentokrát nepřekonal. Pokud jsem u PS: I Love You měl problém s jeho chladnou vykalkulovaností na efekt, tak u Ugly Truth jsem naprosto znechucen záplavou triviálních rádobygagů stojících na jednak mně nepochopitelném, druhak zde ještě hustofrajerskoklátičskopozérsky přepáleném, charismatu Gerarda Butlera a půvabech Katherine Heigl. Nic víc to opravdu netáhne. Jakýkoliv náznak originálna je s železnou pravidelností přebit návratem k osvědčeným šablonám, které dělají z celého "ideového pozadí" filmu trhací kalendář a zbavují ho jakékoliv elementární dějové logiky - to vše proto, že "to tak přece musí být, protože lidi to tak chtějí". Ugly Truth je jednak identifikátorem tohohle omylu, ale především skrze něj podávanou výpovědí o kvalitách současné scénáristiky na poli romantických komedií - o to víc je potřeba cenit si těch skutečně dobrých. Shrnu-li to, je tato na první pohled přitažlivá věc čistě o tom, jak si upjatá trapka hledá mládence, s čímž jí pomůže nesnesitelný "mačo grande" kolega - moderátor relace na téma "chlapi jsou sexem posedlá zvěř, a vy to tak vlastně taky chcete" - aby se velmi překvapivě ukázalo, že on vlastně takový není, a ona zase nechce to, co si myslela že chce, ale jeho (ačkoliv on vlastně pod tou slupkou je takový jako vždycky chtěla, ehm...). Že to má asi stejně smyslu jako český název? No, to má. A to si ještě počkejte na závěrečnou scénu, která je opravdu z jiného světa, ať už je ten váš jakýkoliv.... Tohle je prostě stejná liga jako Leap Year, tudíž UŽ NIKDY VÍC. 50% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 38 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Do kin byl film odesílán pod krycím názvem "Helpful Advice". (Caszidy)

Související novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (více)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama