Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (353)

Claw 

všechny recenze uživatele

První polovina vyloženě nudí. Nejedná se o žádnou akční pecku a Rock je zde úplně normální chlap, táta od rodiny. Druhá polovina se pak ale příjemně rozjede a úplný závěr a finále je moc fajn. Právě protože si zde Dwayne nehraje na žádného zabijáka, je ve výsledku ten opravdový frajer... Čekal jsem mnohem více, ale i tak to beru, ok... Rock rullezz... /60%/ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jako taková spálená gólovka. Námět fajn, Dwayne Johnson umí slušně zahrát a přesně to tady předvádí, ale je divný sledovat zrovna jeho v roli s jednoznačným náběhem na pořádnou heroickou akci, ke které nedojde. Ale hlavně, ústřední drama/ krimi thrillerová složka bohužel sama o sobě neobstává, nemá čím oslnit. Tak jako tak tu není nic, co by vás vytrhlo ze židle anebo přímo dorazilo, po stránce akce a napětí, ale stejně tak emocí. A ten potenciál tam byl ve všem... Prostě mírně zdlouhavý průměr, kde naštěstí táhne charisma v hlavní, ale i vedlejších rolích (Bernthal, Pepper, Kenneth Williams). ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Sice mi okem škubalo, kdyže jim ten práskač napráská ve stylu jemu vlastním, ale holt fikce není realita a je dobré přistát na zem. Rodina kontra morální dilemata je silné aktuální v(d)ěčné téma a mě prostě baví. Psychologicky vzato, příběh je dalším praktickým důkazem, jak je dobré dítěti dávat rodičovskou lásku plnými hrstmi, neb v případě krize a nečekané zátěže obvykle lépe obstojí. Synek nakonec víc získal než ztratil, jinak by patrně zůstal při svém pohodlném tatíčkem zabezpečeném gaučinku a stejně by byl k ničemu. Dwayne, ač zůstal akčním pouze v rozsahu své košile, se mi moc líbil, zvládl svou roli na výbornou. Ovšem geniální Pintova hudba si bere veškeré vavříny právem pro sebe. Lepší 4. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Do hajzlu! Neskutečný nervák, až ze mně stýkal ke konci pot. I přes asi jasný závěr jsem se fakt bál, že to špatně dopadne. I když tady jsou tři akční scény, tak jsem naprosto spokojený, protože i když je zde spousta dialogů, pořád film působí zajímavě a napínavě, navíc celou dobu se film soustředí na příběh. Herecké obsazení skvělé, Rock klasik jak má být, jeho syn je sympaťák, potom ten pomocník Daniel frajer, hlavní velitel těch agentů, i záporné postavy si mne získali. Emoce fungují, i herecké výkony jsou skvělé, hudba ve filmu přirozená, na jediný moment film působí realisticky, snímek už od začátku chytne a nepustí, má to slušné tempo a napětí je neustálé. Co bych vytkl?! Tak přidal aspoň jednu akční scénu a konec se mi zdál trošku zanedbaný, ale tohle jsou jen pitomé maličkosti, které mi nezabrání v plném hodnocení. Tady jde o to, že všecko funguje jak má. 10/10 - Překvapení roku pro mne, prozatím. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nová americká megasračka na jedno použití s důležitým výchovným poselstvím - být bonzák je správné a sexy. Tatík, který nemůže přenést přes srdce, že z jeho cukrkandlového synáčka si v lochu negři udělali ženskou a boxovací pytel zároveň, stane se dobrovolně horlivým spolupracovníkem VB, pardon DEA, aby na oplátku jeho hošíka pustili páni policisté domů. A za tu cenu je ochotný bezskrupulózně nabonzovat každého, kdo mu přijde pod ruku. Retardovaný scénář, dementní dialogy, cajdákovitá hudba - tedy ryzí hollywoodský hnůj jak se patří. Jedna hvězda za žánr; jako večerníček před spaním je to s přivřenýma očima jedenkrát celkem koukatelné. A druhá za dvoumetrového samojského válečníka Dwaynea Johnsona, který je mi i přes tuhle idiotskou roli celkem sympatický... A šup s tím navždy do koše. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Původní scénář rozpracoval Justin Haythe, ale teprve po dokončení Ricem Romanem Waughem došlo k jeho realizaci do filmové podoby. (Roman.Ticka)
  • V akčních scénách spolu s agentem Cooperem (Barry Pepper) účinkuje 98 % reálných agentů DEA, jen 2 % z celkového počtu jsou herci. (Roman.Ticka)
  • Ťahač, ktorý šoféruje vo filme John Matthews (Dwayne Johnson), je kamión americkej výroby 2009 Freightliner Coronado. (Laslo)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama