Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (352)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $42,930,462Tržby Celosvetovo $57,907,734Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,606,667Tržby za predaj DVD v USA $10,648,993║ Taký decentnejší návrat k akčným 80.rokom. /60%/ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nová americká megasračka na jedno použití s důležitým výchovným poselstvím - být bonzák je správné a sexy. Tatík, který nemůže přenést přes srdce, že z jeho cukrkandlového synáčka si v lochu negři udělali ženskou a boxovací pytel zároveň, stane se dobrovolně horlivým spolupracovníkem VB, pardon DEA, aby na oplátku jeho hošíka pustili páni policisté domů. A za tu cenu je ochotný bezskrupulózně nabonzovat každého, kdo mu přijde pod ruku. Retardovaný scénář, dementní dialogy, cajdákovitá hudba - tedy ryzí hollywoodský hnůj jak se patří. Jedna hvězda za žánr; jako večerníček před spaním je to s přivřenýma očima jedenkrát celkem koukatelné. A druhá za dvoumetrového samojského válečníka Dwaynea Johnsona, který je mi i přes tuhle idiotskou roli celkem sympatický... A šup s tím navždy do koše. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První polovina vyloženě nudí. Nejedná se o žádnou akční pecku a Rock je zde úplně normální chlap, táta od rodiny. Druhá polovina se pak ale příjemně rozjede a úplný závěr a finále je moc fajn. Právě protože si zde Dwayne nehraje na žádnýho zabijáka, je ve výsledku ten opravdovej frajer ... Čekal jsem mnohem víc,ale i takberu, ok ... Rock rullezz ... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

D. Johnson sa snažil, ale hrať presvedčivo zraneného otca, to chce zamakať o čosi viac. Nebol dosť presvedčivý, aspoň v mojich očiach. Dobre však zapadli S. Sarandon a B. Pepper na nich sa už dá spoľahnúť. Príbeh atraktívny, v prvej polovici úplne bez akcie, navyše Johnson dostane poriadnu nakladačku, čo pri jeho postave pôsobí dosť divne, minimálne, že sa o nič nepokúsil. S blížiacim sa záverom film naberá obrátky a záver dopadne tak, ako to vo filmoch s Johnsonom býva. Slušný priemer, ktorý by v prípade, že by Johnsona vystriedal presvedčivejší herec mohol poskočiť aj na 4 hviezdy. Takto "len" 60%. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Sice mi okem škubalo, kdyže jim ten práskač napráská ve stylu jemu vlastním, ale holt fikce není realita a je dobré přistát na zem. Rodina kontra morální dilemata je silné aktuální v(d)ěčné téma a mě prostě baví. Psychologicky vzato, příběh je dalším praktickým důkazem, jak je dobré dítěti dávat rodičovskou lásku plnými hrstmi, neb v případě krize a nečekané zátěže obvykle lépe obstojí. Synek nakonec víc získal než ztratil, jinak by patrně zůstal při svém pohodlném tatíčkem zabezpečeném gaučinku a stejně by byl k ničemu. Dwayne, ač zůstal akčním pouze v rozsahu své košile, se mi moc líbil, zvládl svou roli na výbornou. Ovšem geniální Pintova hudba si bere veškeré vavříny právem pro sebe. Lepší 4. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Partner filmu Participant Media se specializuje na závažná sociální témata dneška. (Roman.Ticka)
  • V akčních scénách spolu s agentem Cooperem (Barry Pepper) účinkuje 98 % reálných agentů DEA, jen 2 % z celkového počtu jsou herci. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama